Mindenki kapaszkodjon meg, mert ez most bizony sokkolni fog: a Jóbarátok első számú szerelmespárját eredetileg nem is akarták összeboronálni a sorozat készítői.

Hihetetlen, de Monicát és Chandlert eredetileg nem egy párnak szánták a Jóbarátok című sorozat készítői.

Forrás: NBC

A sorozat társszerzője, Marta Kaufman szerint ráadásul soha, de soha nem is kellett volna összeházasodnia a párosnak - már ha az eredeti tervhez tartják magukat. Amely szerint - na, most kapaszkodjatok meg! - Joey oldalán kellett volna kikötnie a rend- és tisztaságmániás szakácsnőnek.

Kaufman szerint a Ross esküvőjéről szóló epizód 2. része után döntöttek úgy, hogy változtatnak az eredeti sztorin: ekkor történt ugyanis, hogy Chandler és Monica együtt töltötték az éjszakájukat. Emlékeztek?

Meg kellett állítanunk a showt, mert az emberek őrjöngtek. Azt gondoltuk, vicces lesz, és majd megszabadulunk tőle. Aztán a közönség azt mondta, már várták ezt a pillanatot, és újra kellett gondolnunk, hogy hogyan folytassuk, és változtassunk-e a kapcsolatokon" - magyarázta Kaufman. A történet folytatását pedig ugyebár már ismerjük.

Az első a legemlékezetesebb - vagy mégsem?
Ki emlékszik már Knight Rider valódi történetére vagy arra, hogy hol villant bimbót Pamela Anderson a Baywatchban először? ITT megnéztük kedvenc '80-'90-es évekbeli sorozataink legelső epizódjait és rájöttünk: a hűvös, csoffadt időben ez az egyik legviccesebb szórakozás. Vigyázat, spoilerveszély!