Hogy micsoda!? Monicának nem Chandlerrel kellett volna összejönnie a Jóbarátokban?

Forrás: NBC -
Chandler esküvő forgatókönyv sorozat készítő Jóbarátok szerelem Monica Joey eredeti elképzelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki kapaszkodjon meg, mert ez most bizony sokkolni fog: a Jóbarátok első számú szerelmespárját eredetileg nem is akarták összeboronálni a sorozat készítői.

Hihetetlen, de Monicát és Chandlert eredetileg nem egy párnak szánták a Jóbarátok című sorozat készítői.

Forrás: NBC

A sorozat társszerzője, Marta Kaufman szerint ráadásul soha, de soha nem is kellett volna összeházasodnia a párosnak - már ha az eredeti tervhez tartják magukat. Amely szerint - na, most kapaszkodjatok meg! - Joey oldalán kellett volna kikötnie a rend- és tisztaságmániás szakácsnőnek.

Kaufman szerint a Ross esküvőjéről szóló epizód 2. része után döntöttek úgy, hogy változtatnak az eredeti sztorin: ekkor történt ugyanis, hogy Chandler és Monica együtt töltötték az éjszakájukat. Emlékeztek?

Az első a legemlékezetesebb - vagy mégsem?

Ki emlékszik már Knight Rider valódi történetére vagy arra, hogy hol villant bimbót Pamela Anderson a Baywatchban először? ITT megnéztük kedvenc '80-'90-es évekbeli sorozataink legelső epizódjait és rájöttünk: a hűvös, csoffadt időben ez az egyik legviccesebb szórakozás. Vigyázat, spoilerveszély!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.