Hatalmas fordulat a Trónok harca fináléjában

Forrás: HBO -
sorozat Kit Harington videó Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően izgalmas befejezéssel zárult a Trónok harca 5. évada. A rajongók jogosan hördültek fel az eseményeken.

Vigyázat, a továbbiakban spoilerveszély! A Trónok harca eddigi évadai sem nevezhetőek izgalommentesnek, most azonban az igazán fanatikus rajongók is elképedve figyelték a képernyőn történteket. Egy igen fontos karaktert „vesztettünk” el, név szerint Havas Johnt. A sorozat végén azt láthatjuk, hogy Johnt súlyosan megsebesítik, történetesen három késszúrás éri a lapockájánál, és összeesik.

Kit Harington Forrás: HBO

A nézők rögtön hőzöngésbe kezdtek, és elkezdték visszakövetelni sokak kedvenc karakterét. Akik olvasták a könyveket, tudják, hogy az utolsó kötet, A tűz és jég dala pontosan ezzel a fordulattal zárul, így a sorozat készítőinek okosan kell majd megoldani a folytatást, az író George R. R. Martin közreműködésével.

A harmadik évad hasonlóan döbbenetes véggel zárult, akkor pár rajongóról készült egy felvétel, amin ők is megnézhették az utolsó képsorokat:

Egy oroszlán átharapta a torkát a Trónok harca munkatársánakhttp://www.life.hu/news/20150603-egy-oroszlan-atharapta-a-torkat-a-tronok-harca-munkatarsanak.htmlEgy dél-afrikai vadasparkban harapta át egy nő torkát a megvadult oroszlán. NewsOrigo5 dolog, amit minden Trónok harca rajongónak tudnia kell, mielőtt elkezdődik a legújabb évadhttp://www.life.hu/news/20150409-5-dolog-amit-minden-tronok-harca-rajongonak-tudnia-kell-mielott-elkezdodik-a-legujabb-otodik-evad.htmlMég néhány nap, és folytatódik az HBO sikersorozatának sokak által (a Life.hu által is!) már annyira várt legújabb évada. Addig is érdemes felfrissíteni az emlékeinket azzal kapcsolatban, hogyan is maradtak abba a fordulatokkal teli eseményszálak Westeroson. Vigyázat, spoilerveszély következhet!News--A Facebook-felhasználók 88 százaléka leskelődik az exe után - Na és te?http://www.life.hu/intim/20150612-a-facebook-felhasznalok-88-szazaleka-leskelodik-az-exe-utan.htmlA kanadai Western Egyetem kutatása szerint a volt partnerek utáni leskelődés a Facebookon riasztó mértékű distresszt, vagyis negatív hatású, kellemetlen, káros stresszt okozhat a szakítás után. Ennek ellenére majdnem mindenki csinálja.IntimThinkstockSzeretőt tart Elton John házastársa?http://www.life.hu/intim/20150615-elton-john-hazastarsa-david-furnish-szeretot-tart.htmlNem csupán lakást vásárolt neki, hanem állítólag nyaralni is elvitte személyi edzőjét a legendás énekes-dalszerző házastársa, David Furnish.Intim--Minden idők legjobb nyitását hozta a Jurassic World! 135 milliárdot kaszált az első hétvégén!http://www.life.hu/kult/20150615-a-jurassic-world-minden-idok-legjobb-nyitohetvegejet-produkalta.htmlA valaha volt legjobb nyitóhétvégét produkálta a Jurassic Park újabb feldolgozása, a bámulatos látványvilágú Jurassic Word.KultOrigoÍme a tökéletes ajándék - Ennek minden férfi örülni fog!http://www.life.hu/otthon/20150603-a-teleprendezok-bortartot-keszitenek-apak-napjara.htmlAz apák napját Magyarországon június harmadik vasárnapján ünnepljük, persze vannak akik viccesen május 19-ét, Ivó napját tartják apák napjának. Ezen a napon általában ajándékot adunk az édesapáknak, ami a Teleprendezőknek ismét egy szuper alkalom az alkotásra. Most egy használt ingből készítenek egy igazán férfias bortartót. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.