Vörös hajú lesz a következő James Bond?

Forrás: AFP/Frederick M. Brown -
Damian Lewis Daniel Craig szerep színész Idris Elba fogadóiroda James Bond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit fogadóirodákban az utóbbi időben megugrott azon fogadások száma, amelyek szerint a vörös hajú Damian Lewis kapja a 007-es ügynök szerepét.

Damian Lewis is egyre esélyesebb befutó Daniel Craig helyére a soron következő James Bond filmben - legalábbis ez derül ki a legnagyobb angol fogadóirodák adatai alapján.

Brit is, sármos is, és vörös is - Damian Lewis lehet a következő 007-es? Forrás: AFP/Frederick M. Brown

A Homeland című nagysikerű tévésorozat sztárja a William Hill irodában tett fogadások szerint immár második helyen áll a lehetséges új 007-es szerepére. Lewist a szintén brit származású színész, Idris Elba előzi meg. Hasonlóan alakultak az esélyei a Betfairnél és a Paddy Powernél is.

Idris Elba még mindig a legesélyesebb Forrás: AFP/Frazer Harrison
Kristen Stewart anyukája: „Elfogadtam, hogy a lányom a nőket is szereti”http://www.life.hu/intim/20150615-kristen-stewart-szinszno-anyukaja-aldasat-adta-lanya-leszbikus-kapcsolatara.htmlA színésznő másságáról már egy éve felröppentek a pletykák, néhány hónapja pedig már azt is tudjuk, hogy egykori személyi asszisztensnőjével szinte már elválaszthatatlanok.Intim--Überdögös Daniel Craig az új James Bond plakátonhttp://www.life.hu/news/20150318-elkeszult-az-uj-james-bond-film-plakatja.htmlOktóberben érkezik az új James Bond film, de Daniel Craig addig is fokozza a hangulatot szexi plakátjával. News--92 évesen fogadta örökbe 76 éves unokatestvérét egy asszonyhttp://www.life.hu/csalad/20150611-92-evesen-fogadta-orokbe-76-eves-lanyat-egy-asszony.htmlAz asszony kislánykora óta gondoskodik a nála 16 évvel fiatalabb unokatestvéréről, ezért elérkezettnek látták az időt, hogy hivatalossá tegyék kapcsolatukat.CsaládThinkstockEllopták az új James Bond-film forgatókönyvéthttp://www.life.hu/kult/20141215-elloptak-az-uj-james-bond-film-a-spectre-forgatokonyvet-a-hackerek.htmlA Sony Pictures Entertainment vasárnap jelentette be, hogy a stúdió számítógépeiről ellopott anyagok között ott volt a Spectre című legújabb James Bond-film forgatókönyve is.KultNorthfotoMagyarország Szépe: örökbefogadott egzotikus szépség az indulók közötthttp://www.life.hu/bulvar/20150608-orokbefogadott-egzotikus-szepseg-is-van-magyarorszag-szepe-induloi-kozott.htmlEgy békéscsabai óvodapedagógus lány nagyon kitűnt a Magyarország Szépe indulói közül. Nem csak a külseje különleges, életének története sem hétköznapi.TV + BulvárOrigoMeghalt a James Bond-film gonoszahttp://www.life.hu/kult/20141007-geoffrey-holder-a-james-bond-film-szinesze-meghalt.htmlGeoffrey Holder, aki Baron Samedija szerepével vált ismertté, vasárnap este hunyt el.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.