Megtalálták Patrick Dempsey utódját! Ő váltja a színészt a Grace klinikában!

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen -
Patrick Dempsey rajongó sorozat utód Grace klinika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók legnagyobb bánatára a Grace klinika szépfiúja, Patrick Dempsey bejelentette, hogy kiszáll a sorozatból. Úgy tűnik, most már az utódját is megtalálták.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy nagyképű viselkedése miatt tették ki a sorozatból a sztárt, majd azt pletykálták, hogy súlyos betegség miatt kellett kiszállnia a nemrég elvált színésznek. Bárhogy is volt, a rajongók teljesen kikészültek a hír hallatán.

Patrick Dempsey Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

Hiába kampányoltak kedvencük visszatéréséért, Patrick karaktere meghalt, így már biztosan nem láthatják a sorozatban. Egy újabb színésszel próbálják betölteni az utána maradt űrt, mégpedig Martin Hendersonnal, aki egyébként hasonlít is egy kicsit a színészre.

Martin Henderson Forrás: AFP/David Livingston

Martin Henderson a 12.évadban, szeptember 24-től látható a sorozatban. Jóképű, nem igaz?

Hogy tetszik Patrick Dempsey utódja?

Micsoda? Kanye West nagy mellű exével partizott a hétvégén!http://www.life.hu/bulvar/20150616-kanye-west-rapper-exbaratnojevel-amber-rosezal-partizott-kim-kardashian-nelkul.htmlA rapper egy medencés bulin jelent meg a várandós Kim Kardashian nélkül – az exe, Amber Rose azonban jelen volt az eseményen. Vajon történt valami közöttük?TV + Bulvár--Az emberi Barbie megalázónak érzi becenevéthttp://www.life.hu/bulvar/20150612-valeria-lukyanova-az-emberi-barbie-megalazonak-erzi-becenevet.htmlValeria Lukyanova úgy látszik, már nem tudja, milyen újdonsággal haknizzon, így most kitalálta, hogy megalázónak tartja becenevét, és nem akarja, hogy továbbra is így szólítsák.TV + BulvárOrigoJustin Bieber is beszerzett egy disznót?http://www.life.hu/bulvar/20150612-justin-bieber-miley-cyrus-disznojaval-pozol.htmlAzért nem kell megijedni, nem mindenki akkora disznómániás mint Miley Cyrus, aki még meztelen címlapfotót is vállalt Bubba Sue nevű állatkájával.TV + Bulvár--Esztergályos Cecília bevállalta volna az aktmodellkedésthttp://www.life.hu/bulvar/20150616-esztergalyos-cecilia-szineszno-bevallalta-volna-az-aktmodellkedest-errol-vallott-a-tv2-hal-a-tortan.htmlMeglepő vallomással rukkolt elő a színésznő a Hal a tortán adásában. Bevallotta, volt olyan időszak, amikor bizony ledobta volna a textilt.TV + Bulvár--Csirkét lopott Mila Kunishttp://www.life.hu/bulvar/20150616-mila-kunis-csirket-lopott-egy-volt-baratjatol.htmlElképesztő sztoriba keveredett Hollywood dögös színésznője, Mila Kunis.TV + Bulvár--Hajdú Péter: "Férfisoviniszta vagyok"http://www.life.hu/bulvar/20150615-hajdu-peter-szerint-igazan-jol-a-ferfiak-tudnak-vezetni.htmlHajdú Péter elárulta, mit gondol arról, hogyan vezetnek autót a nők.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.