Patrick és Jillian 1999 nyarán házasodtak össze. Azóta három gyerekük született: Tallulah Fyfe 12, az ikrek pedig, Sullivan Patrick és Darby Galen 7 évesek. A pár most mégis külön utakon folytatja.

Sorra érkeznek a rossz hírek Patrick Dempsey háza tájáról. Nem elég, hogy otthagyja a Grace klinikát, most még a házasságának is vége. Felesége, Jillian Dempsey ugyanis a napokban beadta a válási papírokat, így hamarosan hivatalosan is elválnak - tájékoztat a People magazin.

Forrás: AFP/Jason Kempin

Úgy tudjuk, Jillian Fink 15 évnyi, boldognak tűnő házasság után összebékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be férje ellen a keresetet. Lapinformációk szerint az asszony megelégelte Dempsey hatalmas egóját.

Jillian január 15-én posztolta az alábbi képet.Forrás: Instagram/jilliandempsey

A hírek szerint az anya a gyermekekre közös felügyeleti jogot kért, ennek ellenére házassági szerződés híján Dempsey-nek sokba lehet a válás. Sajnáljuk nagyon!

Szexi szülinapos sztárok januárra
Gondoltad volna, hogy az őrülten jóképű Bradley Cooper idén már 40 éves lett? Vagy hogy a tündéri Liam Hemsworth 2015-ben még mindig csak 24 esztendős? Patrick Dempsey pedig 49? Pedig igen. Kattints ide a szülinaposokért!