Folytatódnak a Neveletlen hercegnő kalandjai!

Forrás: Facebook/The Princess Diaries -
Anne Hathaway film Neveletlen hercegnő regény A neveletlen hercegnő naplója könyvsorozat Meg Cabot folytatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóhírek szerint már előkészületben van a népszerű könyvsorozat harmadik részének megfilmesítése. Kérdés, hogy vajon ismét Anne Hathaway lesz-e a főszereplő?

Tegyél le mindent és figyelj: 11 év után végre tovább folytatódnak a Neveletlen hercegnő kalandjai.

Forrás: Facebook/The Princess Diaries

A Tracking Board szerint már meg is kezdődtek a harmadik rész filmes munkálatai, a nagy csend oka pedig nem más, mint a folytatásos regényen alapuló film korábbi főszereplője, Anne Hathaway: a lap információi szerint ugyanis egyelőre sem a film készítői, sem maga a színésznő nem biztos abban, hogy ő bújik Mia hercegnő bőrébe. A Disney még nem reagált a híresztelésekre.

A Meg Cabot-könyvsorozaton alapuló film első része 2001-ben jelent meg Anne Hathaway és Julie Andrews főszereplésével, amelynek folytatása, az Eljegyzés a kastélyban című rész 3 év múlva, 2004-ben jött ki.

Anne Hathaway összeölelkezve sétálgatott férjévelhttp://www.life.hu/intim/20150505-anne-hathaway-es-ferje-adam-shulman-olelkezve-setalgattak-new-yorkban.htmlA színésznő és férje végigromantikázták a vasárnap délutánt New Yorkban.Intim--Mozifilm főszerepére kérték fel Damu Rolandothttp://www.life.hu/bulvar/20150611-damu-rolandot-mozifilm-foszerepere-kertek-fel.htmlJolly, a mulatós zene sztárja ajánlott főszerepet Damu Rolandnak. A mozifilm a zenész klipjéből készül.TV + Bulvár--Kihagyhatatlan videó: így bohóckodik Miley Cyrusra Anne Hathawayhttp://www.life.hu/news/20150407-anne-hathaway-miley-cyrus-wrecking-ball-cimu-szamat-parodizalja-ki-egy-amerikai-showmusorban.htmlEgy Oscar-díjas színésznőn nem foghat ki egy paródia: nézd meg, milyen parádésan utánozza le Miley Cyrust Anne Hathaway!NewsOrigoSmárolós lélegeztetés és levágott ujj a jégen? 5 durva orvosi hiba, amit minden filmben elkövetnekhttp://www.life.hu/drlife/20110427-5-durva-orvosi-hiba-amit-minden-filmben-elkovetnek.htmlRosszul elszorított vagy éppen jégkockára fagyasztott végtagok, újraélesztés után azonnal talpra álló betegek – lehet, hogy fel sem tűnik, de a filmek még mindig tele vannak olyan orvosi jelenetekkel, amiknek szinte semmi közük a valósághoz. Most összeszedtük az öt leggyakoribb orvosi hibát, amiket a filmekben elkövetnek.Dr. Life--Ilyen pasi lenne Kristen Stewart és Anne Hathawayhttp://www.life.hu/kult/20140716-kristen-stewart-es-anne-hathaway-jenny-lewis-legujabb-klipjeben-bajszos-ferfiaknak-oltoztek.htmlBajszos breaktáncos lett Kristen Stewart és Anne Hathaway egy klipben. Alig lehet rájuk ismerni!KultOrigoA James Bond-film sztárfodrásza is imádja a magyart?http://www.life.hu/trend/20150616-a-james-bond-film-sztarfodrasza-is-imadja-a-magyar-nepviseletre-emlekezteto-mintakat.htmlA 007-es legújabb részének vezető fodrásza, Tracey Smith ruháján egy matyó hímzésre emlékeztető motívum szerepel a film werkfilmjében.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.