VeszprémFest Emeli Sandé koncert Veszprém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesnő, a brit Emeli Sandé július 18-án érkezik Veszprémbe.

A négynapos VeszprémFest utolsó napján ad koncertet Emeli Sandé, a Veszprém Arénában.

Rengeteg magyar zenekar és előadó mellet a Supertrampből ismert Roger Hodgson, a legendás amerikai funk banda, a Kool & the Gang és a Grammy-díjas Dee Dee Bridgewater is színesiti a programot.

Hallgasd meg Emeli Sandé egyik leghíresebb slágerét!

Ezt csinálja a kutyád, amíg nem vagy otthon - Jön a világ legcukibb rajzfilmjehttp://www.life.hu/kult/20150619-secret-life-of-pets-rajzfilm-elozetes.htmlAzt hiszed, a blöki csendben fekszik a helyén, miután becsuktad az ajtót? Gondolod, hogy a cicádnak eszébe se jut a hűtő körül sündörögni? Nagyon tévedsz.Kult--Járd be virtuálisan a Hortobágyot!http://www.life.hu/kult/20150618-hortobagyon-keszult-gyonyoru-video.htmlGyönyörű videó készült a kilenclyukú híd, a gémek és a szürkemarhák hazájáról, a Hortobágyról. Kult--Hat cannes-i film érkezik a magyar mozikbahttp://www.life.hu/kult/20150617-cannesi-filmek-erkeznek-a-magyar-mozikba.htmlA következő hónapokban több Cannes-ban bemutatott film is a mozikba kerül. Kult--Mi már tudjuk, mit harapsz a hétvégén!http://www.life.hu/kult/20150617-kulturalis-programajanlo-junius-18-21.htmlMit szólnál egy hatalmas hamburgerevéshez, amit utána nyakon öntesz egy jó chardonnay-vel, majd egymás után megnézel néhány kreatív filmet? Erre mind lesz lehetőséged, de ha inkább Orfűn fishingelnél, tégy így! KultThinkstockIlyen Kill Bill, a Micsoda nő és a Forrest Gump hátulrólhttp://www.life.hu/kult/20150531-moziplakatok-hatulrol-nezve.htmlEgy brazil reklámügynökség remek ötlettel állt elő. Elképzelték, milyenek lehetnek fordítva nézve a filmplakátok.KultOrigo"Szuperfenofrenetikomaxikapitális" volt a Mary Poppins 200. előadásahttp://www.life.hu/kult/20150526-mary-poppins-200-eloadasa-a-madach-szinhazban.htmlHatalmas tapsviharral jutalmazta a közönség a Mary Poppins jubileumi előadását. Mindhárom Mary és Bert színpadra állt, a nézők nagy örömére. Az előadás utáni partin pedig előkerült a torta, a pezsgő és a szelfibot.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.