A hollandok már készülnek a Szigetre - Tanulj nyelvet gulyásszafttal!

holland fesztivál Sziget Sziget 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sziget fesztivál vendégeinek nagy része minden évben holland és belga fiatalokból áll. Éppen ezért nagyon hasznos videó készült nekik.

Belgák rittyentették össze ezt a nagyon tanulságos összeállítást. A legfontosabb, fesztiválon elhangzó mondatokat tanítja a nyelvleckeként funkcionáló videó. Ilyenek például a sörrendelés, a koncert időpontjáról való érdeklődés, és az elmaradhatatlan pörköltszaft avagy hányásfolt a pólón dilemma.

Íme!

Hamarosan mindent megtudhatsz Amy Winehouse-rólhttp://www.life.hu/kult/20150621-julius-9en-jon-az-amy-winehouse-film.htmlJúlius 9-én kerül a magyar mozikba az idei cannes-i filmfesztivál egyik legnagyobb szenzációja, az Amy - Az Amy Winehouse-sztori. KultOrigoVilágsztár érkezik Magyarországrahttp://www.life.hu/kult/20150619-emeli-sande-erkezik-magyarorszagra.htmlA világhírű énekesnő, a brit Emeli Sandé július 18-án érkezik Veszprémbe.KultAFPEzt csinálja a kutyád, amíg nem vagy otthon - Jön a világ legcukibb rajzfilmjehttp://www.life.hu/kult/20150619-secret-life-of-pets-rajzfilm-elozetes.htmlAzt hiszed, a blöki csendben fekszik a helyén, miután becsuktad az ajtót? Gondolod, hogy a cicádnak eszébe se jut a hűtő körül sündörögni? Nagyon tévedsz.Kult--Zenebuddhisták és sörínyencek figyelem! Ez a ti hétvégétekhttp://www.life.hu/kult/20150610-kulturalis-programajanlo-junius-11-14.htmlEzen a hétvégén is lesz minden, amit szeretünk: fesztiválok, koncertek, jó ételek és italok. Szerencsére minden program a hétvége másik napján, így ha van kedved, az összeset meglátogathatod. KultThinkstockEzek lettek a legjobb magyar éttermekhttp://www.life.hu/kult/20150603-ezek-lettek-a-legjobb-magyar-ettermek-gault-millau-kalauzban.htmlMegjelent a Gault&Millau magyarországi étteremkalauza. Kiderült, melyek lettek a legjobb éttermek.KultHalott Pénz, Wellhello és Halász Judit is a Fonogram díjasok közötthttp://www.life.hu/kult/20150527-ok-nyertek-2015ben-fonogram-dijat.htmlHalász Judit kapta a legnagyobb tapsot, a Halott Pénz pedig a legtöbb díjat a 2015-ös Fonogram gálán. "A szexben az ölelés a legjobb" sorral érdemelte ki a közönség szeretetét a Valami van a levegőben című Halott Pénz dal. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.