J.K. Rowling újabb háttérsztorit írt a Harry Potterhez

háttér sztori J.K. Rowling Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók legnagyobb örömére a Harry Potter-univerzum még mindig bővül újabb sztorikkal.

Ezúttal a mindenki által szívből gyűlölt Dursley családról osztott meg néhány, eddig nem tudott információt J.K. Rowling. Megírta ugyanis a család háttértörténetét, ami a pottermore.com oldalon érhető el.

Forrás: Northfoto

A történetből például az is kiderül, hogy Petunia nagyon féltékeny volt a húgára, ezért nem akarta, hogy Lily koszorúslány legyen az esküvőjén. Később Dursley-ék nem is mentek el Lily és James Potter esküvőjére, és egyáltalán nem tartották a kapcsolatot, egyedül Harry születéséről értesültek.

Megtudtuk azt is, hogy Vernon azért utálta Harryt, amiért Piton professzor is: túlságosan hasonlított az apjára, akit mindig is gyűlölt.

Dursley-ék James Potterrel való első találkozásáról is olvashatunk, ami meglehetősen rosszul sikerült: sokszor úgy érezték, hogy a varázsló gúnyt űz belőlük.

Háromkor elindulni? Na, még mit nem!http://www.life.hu/kult/20150624-kulturalis-programajanlo-junius-25-28.htmlElindult a fesztiválszezon, és augusztus végéig nincs is megállás. A legjobb szabadtéri bulikon ott a helyed. Segítünk választani ezen a héten is! KultThinkstockLe a kalappal! Négy évig készült a 18 perces magyar krétafilmhttp://www.life.hu/kult/20150625-csaki-laszlo-my-name-is-boffer-bings-kretafilmje-negy-evig-keszult.htmlCsáki László a My Name is Boffer Bings című krétafilm minden egyes kockáját külön rajzolta meg, így nem véletlen, hogy négy évig tartott a munka, ami szuper eredménnyel zárult.KultOrigoÉlj tisztán! Június 26. a drogellenes világnaphttp://www.life.hu/kult/20150625-drogellenes-vilagnap-junius-26.htmlMűvészeti, kulturális és sportprogramokat szerveznek a drogellenes világnapon. A Szabad Tér Színház rendezvényén sztárok adnak koncertet az Élj tisztán! szlogen jegyében. KultAFPHat éve hunyt el Michael Jacksonhttp://www.life.hu/kult/20150625-michael-jackson-hat-eve-tavozott-az-elok-sorabol.html2009. június 25-én, vagyis pontosan hat éve hunyt el a popkirály, akinek halálát milliók gyászolták világszerte.Kult--Sophia Loren fia Magyarországra jönhttp://www.life.hu/kult/20150624-sophia-loren-fia-hazankba-latogat.htmlÚjabb világhírű zenész látogat el hazánkba: Carlo Ponti Jr. június végén ad koncertet Magyarországon.Kult--A 8 legnagyobb hazugság, amit a Szex és New Yorkban hallhattálhttp://www.life.hu/kult/20150624-amiket-ne-tanulj-meg-a-szex-es-new-yorkbol.htmlBár Carrie-re, Samanthára, Charlotte-ra és Mirandára szinte ikonként tekint sok nő, néhány dologban még ők is tévednek. Eláruljuk, mikben!KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.