Vastag Csaba John Travolta nyomdokaiba lép

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
John Travolta X-Faktor Vastag Csaba Grease főszerep RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkapta szerepálmát az X-Faktor-győztes énekes, hiszen hamarosan a Grease című musicalben debütál.

A legendás filmen sok generáció nőtt fel, és drukkolt, hogy a Danny Zukót alakító John Travolta a kezdeti nagyképű felegmáskodás után elnyerje szerelme kegyeit. A film musical változatában Vastag Csaba kapta meg a főszerepet – írja a Bors.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Emlékszem, a gimiben mindig abba a lányba voltam szerelmes, aki más fiút szeretett. Aztán persze alakult a dolog, és ma már jobban megy a csajozás! De eljátszani, hogy én vagyok a suli legkeményebb sráca, majd meghódítani szívem választottját a tánctudásommal, nem lesz könnyű feladat, pláne, hogy ilyen komoly tánclépéseket kell megtanulni" – magyarázta Csaba, aki már meg is kezdte a folyamatos gyakorlást az októberi bemutatóra.

"Sportembernek vallom magam, de most nekem is feladták a leckét a koreográfusok és a rendező, Szurdi Miklós. A próbákon minden alkalommal lányokat emelgetek súlyzók helyett, ráadásul még a konditermet is gyakrabban kell látogatnom, a jó állóképesség miatt" – mosolygott az énekes.

Kiss Ramóna is szerepett kapott a musicalben

A Barátok közt sztárja is szerepet kapott a Grease musicalváltozatásban - őt láthatjuk majd a vagány és szókimondó Rizzo szerepében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.