Megkapta szerepálmát az X-Faktor-győztes énekes, hiszen hamarosan a Grease című musicalben debütál.

A legendás filmen sok generáció nőtt fel, és drukkolt, hogy a Danny Zukót alakító John Travolta a kezdeti nagyképű felegmáskodás után elnyerje szerelme kegyeit. A film musical változatában Vastag Csaba kapta meg a főszerepet – írja a Bors

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Emlékszem, a gimiben mindig abba a lányba voltam szerelmes, aki más fiút szeretett. Aztán persze alakult a dolog, és ma már jobban megy a csajozás! De eljátszani, hogy én vagyok a suli legkeményebb sráca, majd meghódítani szívem választottját a tánctudásommal, nem lesz könnyű feladat, pláne, hogy ilyen komoly tánclépéseket kell megtanulni" – magyarázta Csaba, aki már meg is kezdte a folyamatos gyakorlást az októberi bemutatóra.

"Sportembernek vallom magam, de most nekem is feladták a leckét a koreográfusok és a rendező, Szurdi Miklós. A próbákon minden alkalommal lányokat emelgetek súlyzók helyett, ráadásul még a konditermet is gyakrabban kell látogatnom, a jó állóképesség miatt" – mosolygott az énekes.

Kiss Ramóna is szerepett kapott a musicalben

A Barátok közt sztárja is szerepet kapott a Grease musicalváltozatásban - őt láthatjuk majd a vagány és szókimondó Rizzo szerepében.