Az ikonikus trilógia rebootja (azaz az első film újraforgatott verziója) a női főszereplők mellett olyan további sztárokkal is büszkélkedhet, mint Chris Hemsworth, Dan Aykroyd és Bill Burray. Igen, Bill ismét feltűnik a szellemektől hemzsegő filmvásznon. 

A hírek szerint Bill nem az eredeti karakter bőrében tér vissza, hanem egy olyan férfit alakít majd, aki a szellemirtók ellehetetlenítésén dolgozik. Bill Murray a Vulture magazinnak elmondta, nagyon megkedvelte az új szereplőket, és nehezen tudott volna nemet mondani az új csapatnak.

Bill MurrayForrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

„Arra gondoltam, hogy ha nem vállalom el a szerepet, talán írni fog valaki egy rossz kritikát, amit arra alapoz, hogy én helytelenítem ezt a projektet” - mesélte a színész, akinek a forgatáson is csak jó tapasztalatai voltak. „Hihetetlenül kedvesek voltak, hogy felkértek a szerepre, és nagyon élveztem a forgatást. Ők egy vidám csapatot alkotnak, és nagy sikert fognak aratni ezzel a projekttel." – mesélte a magazinnak a színész.

Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon és Leslie Jones játssza az új csapat tagjait, a film amerikai premierje 2016. július 15-én lesz.