A lehető legszomorúbban ért véget a Trónok harca ötödik évadja, ám ha hihetünk az interneten keringő legfrissebb képeknek, mégsincs minden annyira veszve, mint azt elsőre hinnénk. Vigyázat, hatalmas spoilerveszély következik!

Amióta véget ért a Trónok harca ötödik évada, számtalan ellentmondásos hír kering Havas Jon halálával kapcsolatban, amelyen még maga Daenerys Targaryen is elsírta magát.

Forrás: HBO

A Kit Harington által megformált karakter feltámadásáról komoly eszmefutattatások születtek az utóbbi időben, ám később maga az HBO programvezetője sietett leszögezni a hírt: Havas Jon valóban meghalt, további találgatásoknak pedig nincs helye.

Nos, úgy tűnik, mégis van: a Trónok harca legújabb részeinek belfasti forgatása közben kapták ugyanis lencsevégre Kit Haringtont, aki teljes harci díszben vetette bele magát a munkába. Kattints ide a képért! Ezek szerint helyén valóak lennének azok a feltételezések, amelyek szerint valamilyen mágia által sikerül újra életre kelteni az Éjjeli Őrség tagját? Ki tudja, elvégre egy fantasyban bármi megtörténhet.