Ki gondolta volna? Óriási titok derült ki az Alkonyat-filmekről

Forrás: Pro Video -
Robert Pattinson Jennifer Lawrence Kristen Stewart film Alkonyat (film) főszerep karakter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudtad, hogy az Alkonyat-filmek készítői eredetileg egy másik színésznőnek szánták Bella Swan szerepét, mielőtt az végül Kristen Stewartnál landolt? 

Bár maga a filmsorozat véget ért, az Alkonyat és ezzel együtt Kristen Stewart és Robert Pattinson népszerűsége továbbra sem csökken. Ki gondolta volna, hogy ha egy kicsit is másképp döntenek a film készítői és egy bizonyos színésznő, akkor valaki egészen mást emlegetnénk Robert Pattinson filmbéli és esetleg való életbeli partnereként?

Forrás: Pro Video

A minap Jennifer Lawrence hintette el a brit Cosmopolitannek adott interjújában, hogy csak kicsin múlott, hogy nem ő kapta Bella Swan szerepét.

Forrás: Fórum Hungary

"Emlékszem, hogy amikor kijött az első rész a mozikban, láttam Kristen Stewartot a vörös szőnyegen, és azt, hogy állandóan a nyomában vannak.

10 dolog, amiért imádjuk Jennifer Lawrence-t

Jelenleg kétségkívül ő Hollywood egyik legnagyobb reménysége, aki nemcsak őrülten cuki, természetes és nagyon szexi, de stílusa is van. Jennifer Lawrence még csak 25 éves, és azon kevés színésznők közé tartozik, akiket a férfiak és a nők is képesek imádni. A mi rajongásunk sem szűnik évek óta - többek között a következő 10 dolog miatt is kedveljük annyira a színésznőt.
Jennifer Lawrence platinaszőkére váltotthttp://www.life.hu/trend/20150925-jennifer-lawrence-platinaszokere-valtott.htmlÚj filmje kedvéért übervilágos hajat festetett magának az Éhezők viadala sztárja, Jennifer Lawrence. TrendNorthfotoDöbbenetes átalakulás! Teljesen lepukkant az Alkonyat egykori szívtiprójahttp://www.life.hu/trend/20150809-robert-pattinson-teljesen-lepukkant-az-alkonyat-szivtiproja-mar-nem-szexi.htmlSzomorú nap a mai: kiderült ugyanis, hogy a szexi Robert Pattinson már a múlté. Trend--Micsoda? Kristen Stewart mezítláb ülte végig új filmje premierjéthttp://www.life.hu/trend/20150907-kristen-stewart-szineszno-mezitlab-ulte-vegig-az-equals-cimu-film-premiervetiteset-a-velencei.htmlNem sokan mernék bevállalni egy vörös szőnyeges eseményen, amit a színésznő könnyedén megtett: lerúgta magáról magas sarkú cipőjét, és mezítláb nézte végig filmje premiervetítését.Trend--10 pikáns szexlecke, amit a jókislányok az Alkonyatból tanulnak meghttp://www.life.hu/intim/20111222-14-dolog-amit-megtanulhatsz-a-twilightbol-azert-hogy-jol-mukodjon.htmlNem számít, hogy Edward- vagy Jacob-rajongó vagy-e, a Twilightból hasznos dolgokat tanulhatsz a szenvedélyről és a szerelemről is. Íme 10 tanulságos lecke az Alkonyat című filmből, amelyek megfogadásával vagy épp elkerülésével jobbá teheted a párkapcsolatodat.IntimOrigoMilyen volt Kristen Stewart és Robert Pattinson szakítása? Hát ilyen!http://www.life.hu/intim/20150916-kristen-stewart-szineszno-robert-pattinsonnal-valo-szakitasarol-meselt.htmlNégy együtt töltött év után, 2013 májusában szakított az egykori álompár. De a rajongókat és a médiát még mindig érdekli, hogy mi történt pontosan. Intim--Megdöbbentő! Robert Pattinson sosem akart híres lennihttp://www.life.hu/sztarok/20150911-robert-pattinson-nem-vagyik-a-hirnevre-es-inkabb-hetkoznapi-lenne.htmlA brit színész az Alkonyat filmekkel vált világhírűvé, és azóta nők millió rajonganak érte. Valószínűleg sosem mossa le magáról a vámpírfiú szerepét, pedig van olyan pillanat, amikor bánja, hogy híres lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.