Daniel Craig túl öregnek tartja magát James Bond szerepéhez

Forrás: Getty Images/2012 Gareth Cattermole -
film Daniel Craig 007 filmszerep James Bond titkosügynök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő kijelentést tett mindenki James Bondja, a rendkívül sármos Daniel Craig: szerinte ugyanis már túl öreg a 007-es szerepéhez. 

A 47 éves Daniel Craig már most túl öregnek érzi magát James Bond megformálásához, pedig a legújabb Bond-mozin, a Spectre című filmen túl még egy epizódra szóló szerződése van az alkotást gyártó céggel. A következő rész után azonban más valakinek adja át a 007-es szerepét, az okokról pedig ő maga mesélt.

Forrás: Getty Images/2012 Gareth Cattermole

"Bond már 47 éves, megöregedett" – mondta Craig hozzátéve, hogy persze csinálja, amíg fizikailag bírja, ez azonban már nem tart sokáig.

Monica Bellucci: "Túl idős vagyok ahhoz, hogy Bond-lánynak hívjanak"

Ötvenévesen alakítja majd James Bond partnerét a csodaszép Monica Bellucci, aki ezzel a filmtörténelem legidősebb Bond-lánya lesz. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Hoppá! Újabb fotó szivárgott ki a legújabb Bridget Jones-film forgatásárólhttp://www.life.hu/kult/20151006-patrick-dempsey-kepet-osztott-meg-a-bridget-jones-harmadik-reszenek-forgatasarol.htmlMár nagyban forgatják a Bridget Jones naplója harmadik részét, a forgatásról pedig egy újabb fotó látott napvilágot, melyet nem más, mint a film egyik főszereplője, Patrick Dempsey tett közzé. KultOrigoJó hír: még négy Transformers-mozi készülhttp://www.life.hu/kult/20151005-negy-mozi-keszul-meg-a-transformersbol.htmlMég négy Transformers-mozifilm készül - a rajongókat a Hasbro örvendeztette meg a jó hírrel. KultOrigoRajongók, figyelem! Will Smith visszatér a zeneiparbahttp://www.life.hu/kult/20151005-will-smith-szinesz-tiz-ev-utan-visszater-a-zeneiparba.htmlSzinte hihetetlen, de volt idő, amikor a Men in Black sztárja még énekesként bontogatta a szárnyait. A színész 10 év után most újra mikrofont ragad. Kult--Kovács Patrícia: "Hiszek az eleve elrendelésekben"http://www.life.hu/kult/20150916-kovacs-patricia-hisz-az-eleve-elrendelesekben-interju-a-szinesznovel.htmlKislányos bája és nyitott természete szinte az első perctől elvarázsolja az embert. Kovács Patrícia, ami a szakmát illeti, nem tervez, hanem csak engedi, hogy áramoljanak felé a dolgok, hogy megtalálják a feladatok. Mert, mint mondja, hisz abban, hogy minden eleve el van rendelve.KultOrigoEnnél tündéribb képet még nem láthattál Ferenc pápárólhttp://www.life.hu/kult/20150905-ferenc-papa-szemuveget-vasarolt-maganak-egy-romai-uzletben.htmlFerenc pápa előtt talán senki sem törekedett rá ennyire, hogy az egyház emberi arcát mutassa be, és így hozza azt közel a hívekhez. A pápa most egy újabb szívmelengető fotóval bizonyította: sokszor neki is olyan hétköznapi feladatai vannak, mint a többi embernek. Kult--Rost Andrea: „Régóta vágytam rá, hogy kibonthassam a szárnyaimat"http://www.life.hu/kult/20150909-rost-andrea-operaenekes-regota-vagyott-ra-hogy-kibonthassa-szarnyait-interju.htmlRost Andreát – aki már több mint 25 éve van a pályán – hosszú idő óta a világ egyik legsikeresebb operaénekesnőjeként jegyzik, mégis azt érzi, most jött el csak igazán felemelkedésének és kiteljesedésének az ideje. Az elkövetkező időszakban ugyanis különböző műfajokban csillogtatja meg tehetségét, felszínre hozva azt a rengeteg színt, mely eddig benne lapult. Ahogyan ő fogalmaz, ez a repülés ideje lesz, az olyanfajta szárnybontogatásé, amelyre már régóta vágyott.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.