Íme, a legütősebb idézetek a Harcosok klubjából

Forrás: www.giphy.com -
Brad Pitt Harcosok klubja szexi idézet Bunyó Edward Norton kultfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kőkemény, 1999-es kultfilm Brad Pitt és Edward Norton főszereplésével máig a kedvenceink között szerepel, még akkor is, ha nem éppen egy tipikus csajos moziról van szó.

Bard Pitt kigyúrt felsőteste még bunyó közben, vértől áztatva is ultra szexi, szóval, ha másért nem, már ezért érdemes évente újranézni a filmet. A harcosok klubjának - a jóképű színészek látványa mellett - sok mondanilvalója van: a modern kor lélek és személyiség nélküli fogyasztói társadalmának állít görbetükröt.

Forrás: www.giphy.com

„Reklámok parancsára kocsikra gyűjtünk, melózunk, hogy legyen pénzünk a sok felesleges cuccra. A történelem zabigyerekei vagyunk. Nincs se célunk, se helyünk. Nincs világháborúnk, se válságunk. A mi háborúnk szellemi háború, a mi válságunk az életünk. A tévé elhitette velünk, hogy egy szép napon milliomosok, filmcsillagok és rocksztárok leszünk. Pedig nem leszünk. Erre lassan rádöbbenünk, és nagyon, nagyon berágunk" – mondja a Tyler Durdent alakító Brad Pitt a filmben és utána hasonlóan erős mondatokkal folytatja.

„Amit birtokolsz, az birtokba vesz"

„Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs"

„Szánalmas vagy! Nézd meg, mit csinálsz!... A mélypontot elérni nem hétvégi kirándulás és nem is jógakurzus. Ne kapaszkodj bele mindenbe! Engedd már el magad végre! Engedd el!!!"

Forrás: Origo

„A koton a mi nemzedékünk üvegcipellője. Ha egy idegennel találkozol, felveszed, egyet táncolsz benne, azután eldobod... A gumit, úgy értem... nem az idegent" – mondja Marla Singer, a film női szereplője.

A mondatok, amiket sosem felejthet el egy filmrajongó sem:

„Apu ökölbe szorult keze vagyok..."
„Apu jeges verejtéke vagyok..."
„Apu fortyogó epéje vagyok..."
„Apu elcseszett élete vagyok..."
„Apu magányos szíve vagyok..."
„Anyu mellbimbója vagyok"
„Apu mardosó féltékenysége vagyok..."
Én vagyok Apu abszolút egykedvűsége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.