Hoppá! Sting és Katy Perry összeálltak

Forrás: AFP, Northfoto -
katy perry jótékonyság meditáció Sting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindkét énekes színpadra lép egy New York-i jótékonysági koncerten, amelynek célja a meditáció oktatásának támogatása.

A David Lynch Alapítvány A változás odabent kezdődik (Change Begins Within) című koncertje november 4-én lesz a Carnegie Hallban.

Forrás: AFP, Northfoto

A bevételből az alapítvány Meditate New York elnevezésű kezdeményezését támogatják, amely tízezer New Yorkinak biztosítja a transzcendentális meditáció ingyenes oktatását. A koncertre 150 és 600 dollár (42-168 ezer forint) közötti áron lehet jegyet váltani.

Íme, az öt kedvenc idézetünk a Moulin Rouge-bólhttp://www.life.hu/kult/20151016-ime-az-ot-kedvenc-idezetunk-a-moulin-rouge-bol.htmlRajongásig szerettük a Moulin Rouge tragikus, ugyanakkor romantikus történetét, a kultikus alkotásból pedig most kigyűjtöttük nektek az öt kedvenc idézetünket. KultAFPKiss Ramóna is élvezte: Hatalmas siker volt az első magyar Grease előadáshttp://www.life.hu/kult/20151017-kiss-ramona-vastag-csaba-interju-hatalmas-siker-volt-az-elso-magyar-grease-eloadas.htmlMinden premierem előtt majdnem elájulok - kezdte Kiss Ramóna,aki mint mindig, most is nagyon izgult. A Life-hu riportere nem csak őt, de Vastag Csabit és Hujber Ferit is mikrofonvégre kapta: KultÍme, a Föld a világűrből - Elképesztő fotók!http://www.life.hu/kult/20151015-elkepeszto-felveteleket-tett-kozze-egy-urhajos-igy-nez-ki-a-fold-az-urbol.htmlScott Kelly még márciusban utazott a Nemzetközi Űrállomásra, ahol egy évet fog tölteni. Megígérte, hogy minden nap legalább egy képet készít az ottani életükről, és így is tett. KultOrigoIlyenek lennének a Disney karakterek emberkénthttp://www.life.hu/kult/20151014-emberkent-pozolnak-a-disney-mesehosok-egy-kulonleges-fotosorozaton.htmlGyermekkorunk kedvenc mesehősei most életre kelnek, és egy különleges fotósorozatban láthatjuk őket a való életben. KultOrigoIlyen lenne a világ férfiak nélkül: Frappáns videó!http://www.life.hu/kult/20151014-frappans-videoban-mutatjak-be-hogyan-is-nezne-ki-a-vilag-ferfiak-nelkul.htmlA brit Elle magazin egy igazán egyedi videót készített, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a feltűnően kevés női döntéshozóról. A felvételen több politikai és közösségi eseményt ábrázolnak úgy, hogy eltűntették róluk a férfiakat. KultOrigoSosem látott felvétel került elő Robin Williamsrőlhttp://www.life.hu/kult/20151013-igy-szinkronizalt-evekkel-ezelott-az-aladdin-cimu-meseben-robin-williams.htmlA tavaly augusztusban tragikus hirtelenséggel elhunyt világsztár az Aladdin című mese szinkron munkálatai közben látható az alábbi videóban, melyet még sosem mutattak meg a nyilvánosságnak. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.