Itt vannak az első képek a Harry Potter új részéből!

fotók film Harry Potter Eddie Redmayne premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkeztek a Legendás állatok és megfigyelésük című Harry Potter spin-off első jelenetfotói, sőt, még a főszerepet játszó Eddie Redmayne is címlapon szerepel. 

A Warner Bros stúdió még két évvel ezelőtt jelentette be, hogy folytatódik a varázslók mesés történetét - a hír hallatán az összes rajongó lázba jött. Idén pedig az is kiderült, hogy összesen három rész készül majd a sztoriból. Az első főszereplője Göthe Salmander lesz, aki a Legendás állatok és megfigyelésük című tankönyv íróját játssza. A karaktert pedig nem mást, mint az Oscar-díjas színész, Eddie Redmayne alakítja.

A Legendás állatok és megfigyelésük című film szereplői Forrás: Instagram/entertainmentweekly

A történet szerint a film 70 évvel azelőtt játszódik, hogy Harry elolvassa Göthe könyvét, a helyszín pedig nem a varázsiskola, hanem New York, az Amerikai Varázskongresszus székhelye lesz.

A Legendás állatok és megfigyelésük főszereplője Forrás: Instagram/entertainmentweekly

A premier jövő novemberben lesz, de az első képek már nyilvánosságra is kerültek, ugyanis Entertainment Weekly magazin ott lehetett a forgatáson.

A Legendás állatok és megfigyelésük film egyik plakátja Forrás: Instagram/entertainmentweekly

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.