Az énekes november 30-án Presser Gáborral közösen lép fel a Magyar Színházban, decemberi karácsonyi koncertjén pedig egy újabb régi álma válik valóra.

Aki ismeri Bereczki Zoltánt, pontosan tudja, hogy számára Presser Gábor a legnagyobb magyar művész, ezért nem meglepő, hogy az énekes izgatottan készül a közös munkára. Sőt, először el sem hitte, hogy a zenészlegenda valóban vállalta, hogy vendégként színpadra lép november 30-án a Magyar Színházban. 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Ő nagyon megválogatja, kivel lép fel, ezért amikor jött az üzenet, hogy vállalja, vendégként színpadra lép a koncertemen, hittem is, meg nem is, de nagyon boldog voltam” – meséli lelkesen Zoli. „Nagyon régóta várt találkozás ez nekem. Egy szál zongorával éneklünk, és Szabó Tamás kísér majd minket szájharmonikán. Egyébként őszintén mondom, Presser Gábor bármit előadhatna, én képes lennék tátott szájjal nézni bármeddig. Most úgy vagyok vele, hogy nekem van a legjobb jegyem Pici bácsi koncertjére, mert a színpadról nézhetem” – tette hozzá nevetve.

Bereczki a következő, december 21-i koncertjén nem kevésbé izgalmas és érdekes találkozásra készül, Palya Beával énekel majd közösen. A jelenleg Bécsben élő, korábban a világhírű New York-i Juilliard Schoolban végzett neves hegedűművész, Korcsolán Orsolya kíséri majd őket.

„Beával évek óta beszélünk róla, hogy valamit kellene közösen csinálnunk, figyelgetjük egymást. A mi zenénk stílusa távol áll, de pont ezek a fúziók szoktak érdekesen, nagyon jól elsülni. A hegedű lesz a közös pont, a híd kettőnk között, Bea kicsit mezítlábasabb, karcosabb és az én líraibb lelkem között” – mondta Bereczki.