Az Emmy-díjas sztár igazi energiabomba volt világ életében. Jelenleg filmszínészként, forgatókönyvíróként, filmrendezőként, és producerként dolgozik. 

A színész 1965. november 30-án, New Yorkban született. Több nagyobb produkcióban is szerepelt, majd 1992-ben saját show-t kapott The Ben Stiller Show címmel, azonban a kis nézettség miatt ez hamar befuccsolt. Stiller nem adta fel, és egyre sikeresebb komédiákban kapott főszerepeket, karrierje azóta is folyamatosan felfelé ível. Összeszedtünk három olyan filmet, melyekben imádtuk őt.

Zoolander, a trendkívüli 

Hanyag elegancia - A Zoolander színészei kifutón vonultakForrás: AFP/Miguel Medina

A 2001-es produkcióban igazi sztárdömping volt, és a mai napig szívesen elővesszük egy unalmas hétvégi napon. Stiller Derek Zoolandert, a világ egyik legjobb férfimodelljét alakítja, aki bár visszavonultan akar élni a több évnyi siker után, mégis egy aktiválható gyilkológépet csinálnak belőle. 14 év után pedig jövőre érkezik a folytatás!

Éjszaka a múzeumban 

Éjszaka a múzeumbanForrás: Facebook/Night At The Museum

Bájos történet, melyet a mai napig imádunk! Larry, a New York-i Természetrajzi Múzeum éjjeliőreként rémülten veszi tudomásul: a kiállítási tárgyak, az őskori szörnyek, vadállatok és történelmi figurák egymás után életre kelnek, amint éjszaka lesz. A film három részt élt meg, és bár a történetet lezárták, szívesen néznénk meg egy esetleges folytatást.

Trópusi vihar 

Jack Black, Ben Stiller, Robert Downey Jr.Forrás: Facebook/Tropic Thunder

Ben Stiller, Jack Black és Robert Downey Jr. olyan színészeket alakítanak, akik egy drága háborús filmet forgatnak eredeti helyszíneken. Csakhogy az elszabadult költségvetés miatt a stúdió kihátrál a film mögül, viszont a frusztrált rendező úgy dönt, folytatja a forgatást. Mi végig sírva nevettünk a filmen, ha van egy szabad délutánod, mindenképp nézd meg!