Íme, a három kedvenc filmünk a ma 50 éves Ben Stillertől

film Éjszaka a múzeumban Ben Stiller vígjáték Trópusi vihar (film) születésnap Zoolander
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Emmy-díjas sztár igazi energiabomba volt világ életében. Jelenleg filmszínészként, forgatókönyvíróként, filmrendezőként, és producerként dolgozik. 

A színész 1965. november 30-án, New Yorkban született. Több nagyobb produkcióban is szerepelt, majd 1992-ben saját show-t kapott The Ben Stiller Show címmel, azonban a kis nézettség miatt ez hamar befuccsolt. Stiller nem adta fel, és egyre sikeresebb komédiákban kapott főszerepeket, karrierje azóta is folyamatosan felfelé ível. Összeszedtünk három olyan filmet, melyekben imádtuk őt.

Zoolander, a trendkívüli

Hanyag elegancia - A Zoolander színészei kifutón vonultak Forrás: AFP/Miguel Medina

A 2001-es produkcióban igazi sztárdömping volt, és a mai napig szívesen elővesszük egy unalmas hétvégi napon. Stiller Derek Zoolandert, a világ egyik legjobb férfimodelljét alakítja, aki bár visszavonultan akar élni a több évnyi siker után, mégis egy aktiválható gyilkológépet csinálnak belőle. 14 év után pedig jövőre érkezik a folytatás!

Éjszaka a múzeumban

Éjszaka a múzeumban Forrás: Facebook/Night At The Museum

Bájos történet, melyet a mai napig imádunk! Larry, a New York-i Természetrajzi Múzeum éjjeliőreként rémülten veszi tudomásul: a kiállítási tárgyak, az őskori szörnyek, vadállatok és történelmi figurák egymás után életre kelnek, amint éjszaka lesz. A film három részt élt meg, és bár a történetet lezárták, szívesen néznénk meg egy esetleges folytatást.

Trópusi vihar

Jack Black, Ben Stiller, Robert Downey Jr. Forrás: Facebook/Tropic Thunder

Ben Stiller, Jack Black és Robert Downey Jr. olyan színészeket alakítanak, akik egy drága háborús filmet forgatnak eredeti helyszíneken. Csakhogy az elszabadult költségvetés miatt a stúdió kihátrál a film mögül, viszont a frusztrált rendező úgy dönt, folytatja a forgatást. Mi végig sírva nevettünk a filmen, ha van egy szabad délutánod, mindenképp nézd meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.