Kiderült! Erről szól valójában Adele dala, a Hello

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
dal rekord lemez Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit énekesnő négy év kihagyás után tért vissza legújabb albumával, amivel minden eddigi rekordot megdöntött. Adele most újabb részletekkel szolgált a lemez elkészítéséről.

„Amikor először leültem megírni a lemezt, lehetetlennek tűnt az egész. Nem is igazán tudtam, hogy miről írjak. Aztán mindent újragondoltam, és végre megjött az ihlet” – mesélte a testőrlopó Adele, aki az album leghíresebb számáról, a Helloról is elárulta a kulisszatitkokat.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

„A Hello egyszerűen csak arról szól, hogy újra találkozom az emberekkel, és önmagammal, mint énekesnővel. Másrészt viszont nem tudtam túljutni a bűntudaton, hogy időt vettem el a fiamtól, amikor elvonultam a lemezen dolgozni. Ezt is kiírtam magamból ebben a számban” – mondta az énekesnő, aki azt is hozzátette: „kibasz…ttul kemény anyukának lenni.”

Csak Adele dala nyugtatja meg a síró kisfiút! Tündéri videó!

Egy anyuka töltötte fel a videót, amin megállás nélkül síró gyermeke arcára Adele Hello című száma csal mosolyt. Nézd meg a videót itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.