Fűszerezd meg a hétvégét!

zene kulturális programajánló hétvége koncert kiállítás program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hiszed, az ünnepek után már csak a szürke hétköznapok várnak? Nagyon tévedsz! Meríts ötleteket tippjeinkből, hogy feldobd a hétvégédet néhány remek programmal.

1. Bollywood Filmvetítés és Parti
Január 9.
Mika Tivadar Mulató

Odavagy az indiai kultúráért? Fűszerezd meg a hétvégédet szuper bollywoodi filmekkel, majd utána bulizz egy hatalmasat egy igazi indiai partin.
18:30-tól láthatod a Bajrangi Bhaijaan című filmet, majd 21:30-tól DJ Milendee és Dj Thot pörgeti a lemezeket a Mika Tivadar Mulatóban.

Forrás: AFP/Jimin Lai

2. Tütü buli Szegedi Katával
Január 9.
Tütü

Január 9-én talpig KataSzegedi-be öltözik a Tütü. Ünnepelj együtt Szegedi Katával egy rendhagyó estén, ahol amellett, hogy a tervező legújabb tavasz-nyári kollekciójának darabjai is megmutatkoznak, egy dögös vouging show is fokozza a hangulatot. Aki Kata kedvenc zenéit és a márkához illő ütemeket prezentálja, az nem más, mint TMX, aki a brand bemutatóinak gyakori hangulatfelelőse, valamint a Designer Drums-os Akos V.

Forrás: Thinkstock

3. Ajándékot kaptál
Január 8.
Fogasház

Immár hagyományosnak tekinthető az Ajándékot kaptál akció. A résztvevő cégek dolgozói úgy gondolják, hogy újságíróként nem fogadhatnak el ajándékokat olyan cégektől és egyéb szervezetektől, amelyekről egyébként munkájuk során írniuk kell, hiszen ez esetlegesen azt a látszatot keltheti, mintha nem kezelnék őket pártatlanul. Az aukció során befolyt összeg idén is a hajléktalanokat segítő Léthatáron Alapítvány munkáját segíti majd.
Szerezz magadnak vicces, hasznos vagy teljesen érthetetlen tárgyakat, és segítsd a rászorulókat!

Forrás: Thinkstock

4. Ladánybene 27 Vintage Reggae
Január 8.
Müpa

Autentikus reggae csak természetes forrásból, mellőzve minden szintetikus összetevőt. A zenekar az elmúlt három évtized dalterméséből válogatva rendhagyó zenei utazásra invitálja a közönséget. A 60-as és 70-es évek meghatározó analóg hangszerein játszanak saját és korabeli jamaicai zenéket, illetve a 80-as évek legendás előadóit, soundjait jelenítik meg saját hangszereiken. Ez egyben reggae-történeti áttekintés is lesz a korai rocksteadytől a SKA-n és a roots reggae-n át a korai dancehallig.
Több, ritkán játszott LB27-klasszikus és kifejezetten erre az estére áthangszerelt dal is elhangzik a Müpában.

Forrás: Facebook/Ladánybene 27 zenekar

5. Ganxsta 50

Január 9.
Barba Negra Track

Számos sztárvendéggel várja rajongóit Ganxsta Zolee és a Kartell, ugyanis Döglégy úr ötikszes lett január 7-én. Ahogy lezengett az egész országban a 20. éves Kartel szülinapi turné, most úgy fog dübörögni a zenekar frontemberének szülinapi zsúrja is.
Nem érdemes kimaradni ebből a zúzásból, mert ha valami nagyot szól, akkor az az ország Döglegyének 50. szülinapja!

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.