Rajongók figyelem! Már könyvben is kapható az új Star Wars

Forrás: Youtube -
Dean Foster Star Wars film regény könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillagok háborúja fanoknak nem is indulhatna ennél jobban ez az év: a tengerentúlon kiadták a film hivatalos könyvváltozatát. 

Dean Fosternek több mint 120 regény fűződik a nevéhez, többek között az Alien, és A dolog című filmek regényváltozatai is. Szellemíróként ő írta az eredeti Star Wars-regényt, ami George Lucas neve alatt jelent meg. Az írót még tavaly kérték fel Az ébredő Erő megregényesítésére, a folyamatról a Vice egyik aloldalának beszélt az író - írja az Origo.

Forrás: Youtube

"Kylo Renről olyan dolgokat is megtudhatunk, amik a filmben nincsenek benne. Minden jó regényesítés tartalmaz valami pluszt a filmhez képest, hiszen egy regény lényegesen hosszabb és rétegzettebb, mint egy forgatókönyv. Ha ezt nem engednék meg, akkor elég lenne csak kinyomtatni és kiadni a forgatókönyvet" - mondta az író.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.