Néhány héttel ezelőtt arról cikkezett a sajtó, hogy a visszavonulást fontolgatja a nemzet színésze. A 80 éves Törőcsik Mari azonban ma már egészen másképp vélekedik erről.

Hallottam, hogy azt írták, nem vállalom el a Zsótér-darabban (Zsótér Sándor rendező) való szereplést, de ez nem igaz, biztosan félreértettek valamit - mondta el a Borsnak Törőcsik Mari, aki néhány hét pihenő után újra a színpadon áll.

Törőcsik Mari a 80. születésnapja alkalmából rendezett gálaesten a Nemzeti SzínházbanFotó: Marton Szilvia - Origo

"Ez az őrült Zsótér – én mondhatom ezt, mert nagyon szeretem – mindenre rávesz engem! Még erre is, most játszhatom el az öreg Galileit! 

Én, kérem, sosem fogok visszavonulni, amíg a színpadon vagyok, addig élek, hiszen ez az életem."

Törőcsik Mari egészségügyi állapotával az elmúlt hónapokban sok gond adódott, és több estét és tévéfelvételt is le kellett mondania. A művésznő azonban mára jól van, a nézők pedig hamarosan a Galilei élete című darabban láthatják viszont.

A világ legsikeresebb asszonyai: Törőcsik Mari
Minden idők egyik legnagyszerűbb és legismertebb magyar színésze, nem mellesleg pedig Magyarország egyik legbefolyásosabb nője. A világ legsikeresebb asszonyai sorozatunk következő részében hazai vizekre evezünk, és egy igazi legenda életútját járjuk körbe. A Life.hu cikkéért kattints ide!