A James Bond készítői ragaszkodnak Daniel Craighez, ennek érdekében pedig akár késleltetnék is a kémsztori soron következő részét.

Bár Daniel Craig nemrég közölte, hogy többé már nem bújik a 007-es ügynök bőrébe, a James Bond történeteit forgalmazó MGM a hírek szerint egyáltalán nem bánná, ha a brit színész alakítaná a világhírű ügynököt a következő mozifilmben is.

Forrás: AFP/Getty Images/Bryan Bedder

Daniel elhagyni készül a sorozatot, amelyet perpillanat nem tud megemészteni az MGM – mondta el a The Sun magazinnak egy bennfentes, aki szerint főképp azért ragaszkodnak a színészhez, mert James Bondként több mint 2 milliárd dollár hasznot hozott a cégnek. Daniel még senkivel sem közölte, hogy visszatér-e végérvényesen – tette hozzá a forrás. Daniel Craig a hírek szerint már elkezdte forgatni legújabb, 20 részes minisorozatát, a Purity-t, amelyet jövő évben mutatnak be. Craig már csak ezért sem tudná most bevállalni a következő James Bond forgatását, az MGM azonban úgy tudni, hajlandó lenne eltolni a színész miatt mozifilm bemutatóját.