Daniel Craig miatt késik a következő James Bond?

Forrás: AFP/Getty Images/Bryan Bedder -
film Daniel Craig forgatás történet James Bond kém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A James Bond készítői ragaszkodnak Daniel Craighez, ennek érdekében pedig akár késleltetnék is a kémsztori soron következő részét.

Bár Daniel Craig nemrég közölte, hogy többé már nem bújik a 007-es ügynök bőrébe, a James Bond történeteit forgalmazó MGM a hírek szerint egyáltalán nem bánná, ha a brit színész alakítaná a világhírű ügynököt a következő mozifilmben is.

Forrás: AFP/Getty Images/Bryan Bedder
Tragédia! Sophie Marceau volt férjét legyőzte a rákhttp://www.life.hu/kult/20160217-elhunyt-andrzej-zulawski-sophie-marceau-ferje.htmlHetvenöt éves korában elhunyt Andrzej Żuławski, a bizarr, érzelmileg túlfűtött filmek rendezője, aki egyben Sophie Marceau volt férje is.Kult--Dollármilliomos lett a Saul fia Amerikábanhttp://www.life.hu/kult/20160219-nemes-jeles-laszlo-oscar-eselyes-alkotasa-tarolt-az-amerikai-mozikban-beveteli-szamok.htmlHétfőn átlépte az egymillió dolláros határt a Saul fia amerikai összbevétele: az ottani mozikban kilencedik hete futó magyar film eddig pontosan 1 005 012 dollárt szedett össze. Kult--A tibeti gyógyászat paradicsomában forgatott egy magyar rendezőhttp://www.life.hu/kult/20160215-miklos-adam-magyar-rendezo-a-tibeti-gyogyaszat-paradicsomaban-forgatott-filmet.htmlPár hete lenyűgöző filmet forgatott egy magyar stáb a tibeti gyógyászatról, gondoltuk kifaggatjuk őket, miben áll a keleti gyógyítás titka. Kult--Luke Skywalkerrel indult a Star Wars 8 forgatásahttp://www.life.hu/kult/20160216-horvatorszagban-forgatjak-a-star-wars-nehany-jelenetet-kis-izelito-az-uj-filmbol.htmlA Disney egy fél perces videóval adta a világ tudtára, hogy február 15-én elkezdődött a nyolcadik Star Wars-epizód forgatása Írországban. Hamarosan a stáb továbbáll, és Horvátország felé veszik az irányt. KultOrigoÍme, a 7 legemlékezetesebb film a leszbikus szerelemrőlhttp://www.life.hu/kult/20160213-ime-a-7-legemlekezetesebb-film-a-leszbikus-szerelemrol-egymasra-nezve-fulledtseg-redvas-amal-a.htmlA héten mozikba kerülő, hatszoros Oscar-jelölt Carol a nők közti szerelem nevezetes regényét vitte mozivászonra Cate Blanchett és Rooney Mara főszereplésével — mi pedig ezen alkalomból összegyűjtöttük a legfontosabbnak tartott és kedvenc filmjeinket ebben az izgalmas témában. Kult--Korábban kegyetlenül kínoztak, manapság kényeztetnek - Indiai elefántszelídítők http://www.life.hu/kult/20160211-korabban-kegyetelnul-kinoztak-manapsag-kenyeztetnek-indiai-elefantszeliditok.htmlTavaly januárban India déli államában, Keralában a vadőrök hat hónapos elefántkölyökre bukkantak az egyik monszun ásta mély gödörben. A helyiek elmondása szerint a magatehetetlen borjú napok óta feküdt törött végtagokkal a mélyedésben, sírása éjszaka is hallatszott. A kölyköt, úgy tűnt, a csorda és az anyja teljesen magára hagyta, így a vadőrökre várt a feladat, hogy kimentsék, majd felneveljék a kicsit. Többórás küzdelem után az elefántot kötelekkel és bambuszrudakkal kihúzták, majd a Neyyar Vadrezervátumba vitték. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.