Íme, 5 dolog, amit nem tudtál a Titanicról

Titanic film Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a Titanicot 19 éve mutatták be, de még most is élesen él az emlékezetünkben Jack és Rose története. Hoztunk is pár meglepő részletet, amit eddig nem tudhattál a forgatásról.

Még 19 évvel a film bemutatása után is újabb és újabb meghökkentő részletek derülnek ki a Titanic című filmmel kapcsolatban. Legutóbb például egy 1997 óta tartó vitára reagált Kate Winslet, aki szerint Jack igenis túlélhette volna a katasztrófát. Vagy DiCaprio mesélt arról, hogy nem akarta elvállalni Jack szerepét, aminek végülis a népszerűségét köszönheti. A sorozat folytatódik, lássuk csak!

Kate Winslet és Leonardo a 88. Oscar-gálán, akik egyébként a Titanic forgatása óta barátok Forrás: AFP

Rose szerepéért Kate Winslet mellett olyan sztárok is versengtek, mint Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Claire Danes, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Uma Thurman, Charlize Theron és Reese Witherspoon.

James Cameron, Kate Winslet és Leonardo DiCaprio a Titanic forgatásán Forrás: InterCom

Emlékeztek még arra a részre, amikor Jack megkéri Rose-t, hogy feküdjön az ágyra, majd gyorsan helyesbít, hogy inkább a kanapéra?! Nos, a forgatókönyvben ez úgy szólt, hogy "Feküdj a kanapéra!" A rendezőnek viszont annyira megtetszett a módosított változat, hogy inkább megtartották.

Rose és Jack Forrás: Origo

A filmstúdió azt akarta, hogy Matthew McConaughey játssza el Jack-et, csakis a rendezőnek köszönhető, hogy végül DiCaprio kapta meg a szerepet. Pedig állítólag Johnny Depp, Brad Pitt és Macaulay Culkin is elvállalta volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.