Otthagyja a Játékszín vezetői székét Németh Kristóf

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Játékszín Németh Kristóf színház vezetőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf távozik a Játékszín éléről, mivel nézetkülönbségek adódtak közötte és a színház vezetősége között.

Németh Kristóf kedd reggel az ATV televízióban jelentette be, hogy a 3,5 év után távozik a Játékszín éléről,

ám azt nem állítja, hogy Bank "kifúrta" volna.

Lévay Viktória Linda és Németh Kristóf Duncan szerepében Ken Ludwig Primadonnák című bohózatának próbáján a Játékszínben 2014. december 9-én Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Németh Kristóf 2012-ben vette meg üzlettársával, Bank Tamással, Szűcs Attilával, a Budapesti Kamara egykori gazdasági vezetőjével a körúti magánszínházat, miután az előző évad végén Balázsovits Lajost több, mint húsz évnyi vezetés után menesztették.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Bank Tamás lett a kreatív igazgató, Németh Kristóf pedig az ügyvezető igazgató. A körúti teátrum bulvár előadásokkal nyitott, de komolyabb darabok is életre keltek a színpadán, úgy, mint a Virágot Algernonnak! című előadás,

amit kitörő örömmel fogadtak a nézők.

Németh Kristóf azt is hozzátette, hogy szerepeit szeretné megtartani, amennyiben az új igazgató igényt tart erre. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy ki veszi át a majd át a színház irányítását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.