"Nekem ez a természetes közeg" - Visszatér a Nemzeti Színházba Alföldi Róbert

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
rendező opera A kékszakállú herceg vára Alföldi Róbert visszatérés vendégjáték Nemzeti Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzeti Színház korábbi igazgatója egy előadás vendégjátéka miatt tér vissza egykori munkahelyére. 

Alföldi Róbertet három évvel ezelőtt búcsúztatta el a közönség és a Nemzeti Színház társulata, mint igazgatót. A rendező búcsúelőadása óta először tért vissza a Nemzetibe dolgozni.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Nem dolgozom ott, csak egy előadásom jön vendégjátékra. Ez pusztán egy technikai dolog. Azért lesz ott az előadás, mert ott biztosítottak a feltételek a két egyfelvonásos opera egymás utáni lebonyolítására.

"

Nem szorongok, nem izgulok, nem remeg jobban a szívem, hogy be kell menni oda. Nekem az a természetes közeg.

"Én ma Magyarországon biztos nem kapnék színházat. De ha kapnék is, ugyanúgy a nulláról kellene elkezdeni felépíteni. Az csodálatos, hogy az előző Nemzetit a hiánya után körbelengi egy ilyen legenda. Sőt nem is legenda, hanem az volt a valóság.

Vérszomjas cápa ellen küzd Blake Livelyhttp://www.life.hu/kult/20160505-blake-lively-szineszno-verszomjas-capa-ellen-kuzd-legujabb-filmjeben.htmlMenekülés és rettegés a tengeren - így még biztosan nem láttad A pletykafészek című sorozatból megismert színésznőt. KultOrigoRangos elismerést kapott Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/kult/20160608-rekasi-karoly-szinesz-rangos-elismerest-kapott-a-kalo-florian-dijat.htmlA színész Facebook-oldalán köszönte meg a díjat, amelyet a József Attila Színház évadzáró ünnepségén vehetett át. Kult--"Itt nem volt testdublőr" - Meztelen jelenetéről vallott a Trónok harca sztárjahttp://www.life.hu/kult/20160517-emilia-clarke-a-tronok-harca-szinesznoje-meztelen-jeleneterol-vallott.htmlA világszerte népszerű sorozat színésznője, Emilia Clarke tisztázta a legutóbbi, anyaszült meztelenül készült jelenetéről terjedő pletykákat. Vigyázat, spoilerveszély! Kult--Nélkülük sehová! Corgijaival pózol a kutyaimádó Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/kult/20160601-ii-erzsebet-kiralyno-corgi-kutyaival-pozol-a-vanity-fair-magazin-cimlapjan.htmlA köztudottan nagy állatbarát Erzsébet királynő a Vanity Fair címlapján kapott helyet imádott corgijaival együtt. KultOrigoŐ a világ legszerencsésebb férfija? Női mellekkel fest képeket ez a művészhttp://www.life.hu/kult/20160429-daniel-gill-muvesz-noi-mellekkel-fest-kepeket.htmlDaniel Gill tulajdonképpen arról lett híres, hogy ecsetként használja a hölgyek intim testrészeit. Videó alább. Kult--Kiderült: majdnem ő lett a Szex és New York Mr. Bigjehttp://www.life.hu/kult/20160325-majdnem-alec-baldwin-szinesz-lett-mr-big-a-szex-es-new-yorkban-chris-north-szinesz-helyett.htmlA világhírű sorozat rendezője, Darren Star valaki egészen másnak szánta Carrie Bradshaw szerelme, a szívtipró üzletember szerepét. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.