Reviczky Gábor egészségügyi okokból döntött úgy, hogy inkább búcsút mond a Nemzeti Színház társulatának, és ősztől szabadúszóként folytatja.

Reviczky Gábor az őszi idénytől már nem lesz tagja a Nemzeti Színház társulatának. A színész azért döntött úgy, hogy nem folytatja Vidnyánszky Attila intézményében, mert elmondása szerint neki túl sok stresszel járt a munka – számolt be a HVG.hu. 

Fotó: Mudra László - Origo

A lap szerint a színész úgy érezte, hogy nem jutott elég idő a próbákra, túl sok darabot adtak elő, ráadásul rengeteg előadást külföldi vagy vidéki utak előztek meg. Reviczky egészségügyi okokból már nem akarja kitenni magát ennek a stressznek, 

így nem hosszabbította meg a szerződését a Nemzetiben. 

A színész a jövőben szabadúszóként folytatja, jelenleg is egyszerre három filmben forgat. 

Hernádi Judit és Reviczky GáborForrás: RTL II

Mint arról beszámoltunk, Reviczky Gábor tavaly arról mesélt, hogy a megfeszített munkatempó miatt rosszullétek gyötörték, amelyek egyértelműen a szívinfarktus előjelei voltak. 

Reviczky Gábor: 33 évig teljesen félreismertek
A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész színházi szerepei mellett számos magyar filmben és sorozatban feltűnt már, a Kossuthkifli-ben Swappach Ferdinánd tanácsost alakította. Reviczky Gábor elmondta, hogy miért örült annyira Rudolf Péter felkérésének, és melyik jelenete maradt számára a legemlékezetesebb. A színésszel az Origó újságírója beszélgetett, itt olvashatod el!