Rohan az idő: 76 éves lett a Dallas Samanthája, Linda Gray

Forrás: AFP, Northfoto -
színésznő Dallas (sorozat) Samantha Linda Gray
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legnépszerűbb sorozatsztár ma ünnepli 76. születésnapját. Boldog születésnapot, Linda Gray!

A színésznő már 35 éve, 1981-ben is hatalmas rajongótáborral rendelkezett: ekkor jutalmazták Emmy-díjjal a Dallas-beli főszerepéért. Linda volt akkoriban az abszolút csinos, elegáns, nőies, szabadszájú nő megtestesítője. A Dallas után is láttuk Lindát jópár filmben, de főképp mellékszereplőként foglalkoztatták, ami nem meglepő, hiszen egy sorozatsztárnak mindig nehéz kitörtnie a skatulyából.

Forrás: AFP, Northfoto

Tavaly kiderült, hogy a színésznő sikeresen leküzdötte a rákot, pár hónapja pedig arról írtunk, hogy szuper formában van. Hamarosan pedig ismét képernyőre kerül a 76 éves sztár, akit az angol Hollyoaks szériába hívtak meg vendégszereplőnek.

Posztumusz Oscarra jelölhetik Alan Rickmanthttp://www.life.hu/kult/20160910-alan-rickman-szineszt-posztumusz-oscar-dijra-jelolhetik.htmlHeath Ledger után Alan Rickman lehet az első színész, akit posztumusz Oscar-díjra jelölnek. Kult--A világ egyik leghíresebb háborús képét cenzúrázta a Facebookhttp://www.life.hu/kult/20160909-elkepeszto-a-vilag-egyik-leghiresebb-haborus-kepet-cenzurazta-a-facebook.htmlA Facebook algoritmusa gyermekpornónak minősítette a világ egyik leghíresebb háborús fotóját, ezért a képet eltávolították a közösségi oldalról, miután azt közzétette egy újságíró. Norvégia legnagyobb újságjának főszerkesztője nyílt levélben vádolta Zuckerberget azzal, hogy visszaél erejével, és kritizálta az oldalt azért, amiért az algoritmusok sokszor a fontos témákat is megszűrik. KultBridget Jones újra meghódítja a szíved: íme, a legjobb hétvégi programok http://www.life.hu/kult/20160908-kulturalis-programajanlo-mozi-szinhaz-kiallitas-szeptember-8-11.htmlMozi, színház és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a nyár véget ért, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigoReviczky Gábor elbúcsúzik a Nemzeti Színház társulatátólhttp://www.life.hu/kult/20160906-reviczky-gabor-iden-elbucsuzik-a-nemzeti-szinhaz-tarsulatatol.htmlReviczky Gábor egészségügyi okokból döntött úgy, hogy inkább búcsút mond a Nemzeti Színház társulatának, és ősztől szabadúszóként folytatja. KultFotó: Mudra László - OrigoNézd meg Charlie 40 éves angyalait – galéria!http://www.life.hu/kult/20160902-40-eves-lett-a-charlie-angyalai-cimu-sorozat.htmlPontosan 40 évvel ezelőtt, 1976 szeptemberében indult el hódító útjára a Charlie angyalai című sorozat, ami újszerűsége miatt azonnal nagyon népszerű lett. Végül öt évad készült el belőle, ami alatt a címadó Charlie-t egyszer sem pillanthattuk meg. Kult-- Endrei Judit szakmát váltott- új szerepben a televízióshttp://www.life.hu/kult/20160909-endrei-judit-tancos-lett-vagy-megsem.htmlEndrei Judit táncosnak állt, ha nem is hivatalosan, de egy új, kifejezetten az idősek körében terjedő divat, a szeniortánc kedvéért. Csillebércen több száz idősebb korú, leendő táncos gyűlt össze, hogy kipróbálja a szeniortáncot, az esemény fővédnöke pedig az ismert tv-s személyiség volt. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.