Az októbert egy nagyszerű kezdményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashattok az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihetsz egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a te szeretetedre vágyik...

Félix egy 2-3 év körüli, drótszőrű vizsla keverék kan, aki egy éve várja már, hogy a végleges gazdi rátaláljon. Vidám, barátságos, játékos, emberközpontú kutya, a gyerekeket is nagyon szereti. Aktív, sokat mozgó családot keres. +36-20-287-22-88 (Ebárvaház, Budapest) 

Forrás: Ebárvaház

Zizeg egy 3 év körüli, munkavonalas, belga juhász keverék kan. Az emberekkel barátságos, szereti a közelségüket, de más kutyákkal fenntartással jön ki, inkább egyedüli kutyának ajánljuk. Aktív, sok mozgatást és foglalkozást igénylő kutya, akit mindezek mellett is benti tartással szeretnénk örökbe adni. +36-70-318-31-06 (Futrinka, Budapest) 

Forrás: Futrinka

Remény egy tíz éves keverék kan, aki az élete nagyobbik részét egy rövid láncon töltötte, végül magára is hagyták ellátatlanul. Csak a szerencsén múlt a megmenekülése. Remény nem lát jól, hamarosan teljesen meg fog vakulni, a szeme nem műthető. A mozgásán, viselkedésén ez nem látszik, könnyen alkalmazkodik. Barátságos, kedves, megfelelni akaró kutya. +36-30-444-16-82 (Ebremény, Budapest) 

Forrás: Ebremény

Táncos egy öt év körüli, kis-közepes termetű keverék szuka, akit egész fiatalon adott le a gazdája a menhelyen. Nevét speciális örömtáncáról kapta, nagyon barátságos, kedves, emberközpontú kutya. Szeret sétálni, minden kutyával jól kijön. +36-20-358-21-83 (Eger) 

Forrás: Egri Állatmenhely

Ada egy két év körüli tacskó keverék szuka, aki egy autóbalesetben lebénult, jelenleg kerekes kocsit használ, mellyel nagyon ügyesen közlekedik. Ada egy bohókás, mozgékony, játékos kutyalány, aki imádja az emberek közelségét és a kényeztetést. Az egész kutya egy hatalmas életöröm, életigenlés. +36-30-221-12-99 (Noé, Budapest) 

Forrás: Noé Állatotthon Alapítvány

Roberto egy öt éves kandúr, akit egy éve szedtek össze egy húsz centis vágással a nyakán. Fél évig élt kórházban, mire operálható állapotba került. Háromszor kellett műteni, mire elkezdett beforrni a seb. A kezelések alatt is barátságos, ragaszkodó volt. FelV pozitív, így csak egyedüli és benti cicaként fogadható örökbe. +36-70-459-75-72 (Füzesabony) 

Forrás: Füzesabonyi Állatmenhely

Marci egy ivartalanított kandúr macska, aki lassan fél éve várja az igazit a miskolci menhelyen. Nagyon kedves, barátságos, ragaszkodó cica, aki könnyedén megszokná a lakáson belüli életet is. +36-30-232-18-90 (Miskolc)

Forrás: Miskolci Állatmenhely