A szépség és a szörnyeteg fotó film videó Emma Watson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült a legszebb Disney-klasszikus filmes változata, melyből most exkluzív képeket is láthatunk, hála a stúdiónak. 

Megérkeztek az első hivatalos fényképek az élőszereplős A szépség és szörnyeteg-filmből, most már a stúdió által jóváhagyott fotón csodálhatjuk meg a sárga ruhában táncoló Emma Watsont, és vehetjük szemügyre a szörnyeteg új külsejét. A filmet 2017. március 23-tól vetítik nálunk.

Forrás: Laurie Sparham/Laurie Sparham

A szörnyeteget a Downtown Abbey-ból ismert, majd a The Guest-ben megnyerő modorú pszichopataként hatalmasat alakító Dan Stevens játssza.

Forrás: Entertainment Weekly

Most először pillanthatjuk meg a címszereplő lány öntelt udvarlóját, Gaston, akit a jobbára gonosz karaktereket megformáló Luke Evans alakít.

Forrás: Laurie Sparham/EW

De végre szemügyre vehetjük Tik-Tak úr, Mrs. Potts, Lumière és Pamacs új külsejét is, akiknek a film eredeti változatában Ian McKellen, Emma Thompson, Ewan McGregor és Gugu Mbatha-Raw szolgáltatja majd a hangját.

Forrás: Entertainment Weekly

25 év után film készül A szépség és a szörnyetegből - Előzetes!

Elkészült a legszebb Disney-klasszikus filmes változata, melynek főszerepét Emma Watson kapta meg. A stáblista láttán leesett az állunk!
7 autista hős a mozifilmek világábólhttp://www.life.hu/kult/20161102-7-autista-hos-a-mozifilmek-vilagabol-az-esoember-utan-mary-es-max-hosuti-ben-x-a-nyomozo-a-galaxis.htmlBen Affleck A könyvelő című, mozikban futó új filmjében egy olyan férfit játszik, aki számára átok és áldás is, hogy autizmussal él: a társas kapcsolatait alaposan megnehezíti, titokzatos munkáját viszont megkönnyíti. Nem ő az egyetlen ezzel küzdő filmhős: összegyűjtöttük legemlékezetesebb sorstársait. Kult--OneRepublic és Martin Garrix is fellép az EMA színpadánhttp://www.life.hu/kult/20161102-sztardomping-az-ema-szinpadan-one-republic-es-martin-garrix-is-fellep.htmlAz MTV újabb világsztárokat jelentett be, akik november 6-án biztosan jelen lesznek az MTV European Music Awards gálán. Színpadra lép a One Republic és a két holland szupersztár, Martin Garrix és Afrojack is, akikhez díjátadóként csatlakozik majd Nina Dobrev, Deepika Padukone, Jourdan Dunn, Winnie Harlow és Jaden Smith. Kult--Ma lenne 103 éves Robert Capa http://www.life.hu/kult/20161021-robert-capa-103-eves-lenne-leghiresebb-kepeivel-emlekezunk-ra.html20. század egyik legjelentősebb fotósa Robert Capa, aki rövid élete során öt csatatéren is fotózott. Ha éppen nem fényképezőgépével járta a világot, akkor viszont nagykanállal habzsolta az életet! Híres képeivel emlékezünk a magyar származású fotósra. Kult--Nem bírt élni férje a magyar színésznő nélkül: halála után öngyilkos letthttp://www.life.hu/kult/20161014-dajka-margit-utolso-ferje-lajtos-arpad-nem-birt-felesege-nelkul-elni-halala-utan-megmergezte-magat.htmlDajka Margit október 13-án, 109 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot. A Kossuth-díjas színésznő vezető egyénisége lett a magyar filmművészetnek. Négyszer házasodott, az utolsó férje a halálba is követte őt. Kult--Kutyák a terápia világában – megható történethttp://www.life.hu/kult/20161007-pechan-eszter-a-doktor-mancsok-alapitvany-terapias-szakmai-vezetoje-de-korabban-az-allatvedelem.htmlPechan Eszter a Doktor Mancsok Alapítvány terápiás szakmai vezetője, de korábban az állatvédelem területén is ismert volt, a spánielmentés egyik alapító embere volt. Neki is spánieljei vannak, velük végzi terápiás munkáját. Egészen kicsiben kezdte, a saját gyógypedagógiai tudását és állatszeretetét ötvözve jutott el odáig, hogy mostanra a kutyás terápia meghatározó szakembere. Kult--Kovács Patrícia: "Az élet része a halál is, ezt el kell fogadni"http://www.life.hu/kult/20161007-kovacs-patricia-karoly-nevu-vizslajarol-mesel.htmlKovács Patrícia színésznő az egyik legtehetségesebb és egyben legszebb nő is a szakmájában, az arcát film- és tévészerepei alapján azok is felismerik, akiket kevésbé ragadott magával a színház világa, nem aktív színházba járók. Patríciának azonban van egy másik arca is, ez az aktív, sportos, kutyaszerető, egy szóval a „vizslás" arca. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.