Budapesten szeretett volna meghalni Gábor Zsazsa, ez az álma valószínűleg nem teljesült, de az biztos, hogy a színésznő nagyon szerette hazánkat. Annak idején még interjút is adott Friderikusz Sándornak, viccesen és lazán nyilatkozott házasságairól és életéről.

Gábor Zsazsa 99 évesen távozott az élők sorából rengeteg egészségügyi gond után. A magyar díva élete azonban kárpótolja őt azokért az évekért, amiket szinte vegetálással töltött. Kilenc férje volt a színésznőnek, bár saját bevallása szerint csak 8, ugyanis az egynapos házasságát ő meg nem történtnek tekinti. A színésznő egyébként azt vallotta, Friderikusznak, hogy neki egyetlen gazdag férje volt.

Gábor Zsazsa csak egy gazdag férfihoz ment hozzáForrás: AFP

"Csak szegény férfihoz mentem hozzá. Egy gazdag férjem volt, Hilton, de az olyan kicsinyes volt! Jobban jársz egy szegény férfival, aki keres és kifizeti a számládat, mint egy gazdaggal, aki nem ad semmit" - mondta Zsazsa, aki elmesélte házasságai történetét is. Kiderült, hogy a török diplomatához, Burhan Asaf Belgéhez csak azért ment hozzá, mert így megtarthatta a kutyáját, amit az édesapja nem szeretett volna a családi házban tudni.

"Én a kutyáért és a lóért mindent csinálok" - vallotta be a színésznő. A híres Conrad Hiltonnal történt házasságának sztoriját is elmesélte, ami szintén mentes volt a romantikától. A repülőn találkoztak, Hiltonnak pedig nagyon megtetszett a lány ezért megkérte, hogy menjen hozzá. Két héten belül össze is házasodtak! Gábor Zsazsa azt is bevallotta, hogy neki egy volt férje sem fizetett, de ő nem is akarta volna! "Soha az életbe nem kértem egy fillért sem! Egy férfi nekem ne fizessen, inkább fizetek én" - árulta el a színésznő.

Gábor Zsazsa az a magyar színésznő, akinek összejött az amerikai álom
Kilencszer ment férjhez Gábor Zsazsa, aki 1917. február 6-án látta meg a napvilágot Gábor Sáriként. Két lánytestvérével együtt próbálgatták szárnyaikat Hollywoodban, ám csak neki sikerült megvalósítani azt, amire azóta is sok magyar színésznő vágyik. Egyetlen gyermeke született, akivel sosem ápoltak felhőtlen viszonyt. Lánya előbb hunyt el mint ő, és máig nem tudni, hogy a színésznőnek beszámoltak-e gyermeke haláláról. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!