halál Galkó Bence színész Szegedi Nemzeti Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos betegség után, 64 évesen elhunyt Galkó Bence színművész, a Szegedi Nemzeti Színház tagja - írja a Délmagyar.hu.

Galkó Bence a Mesél a bécsi erdő című darab bemutatója előtt lett rosszul, a premierre kollégja ugrott be helyette.

A színész 1973-től majdnem egy évtizedig volt a kaposvári társulat tagja, ahol játékmesteri feladatokat is ellátott. Később Szegedre, majd Miskolcra igazolt, 1992-től mostanáig a szegedi társulatot erősítette.

Felesége, két lánya, három unokája gyászolja.

Ma adják át a BAFTA-díjakat, a Saul fia is esélyeshttp://www.life.hu/kult/20170212-ma-adjak-at-a-bafta-dijakat-a-saul-fia-is-eselyes.htmlMa, február 12-én este adják át Londonban a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjait, a legjobb idegen nyelvű alkotások között a Saul fia című magyar film is esélyes. KultOrigoEszenyi Enikő álomszerepbenhttp://www.life.hu/kult/20170210-eszenyi-eniko-a-szentivaneji-alomban.htmlEszenyi Enikő február 25-től látható a Vígszínház új bemutatójában, a Szentivánéji álomban. A színésznő most Shakespeare ikonikus karakterének, Pukknak bőrébe bújik. A Víg igazgatónőjének nem ez az első találkozása a legendás darabbal. Kult--Programajánló - Akkor is, ha szereted a Valentin-napot, és akkor is, ha nemhttp://www.life.hu/kult/20170206-programajanlo-valentin-nap-es-hetvege-februar-9-16.htmlAkár szereted a Valentin-napot, akár nem, visszavonhatatlanul közeleg. Ha szívesen ünnepled a szerelmesek napját, mutatunk néhány olyan programot, ahol biztosan jól érzitek majd magatokat a kedveseddel. De azoknak is kedveskedünk, akik a hátuk közepére kívánják ezt az ünnepet: nekik is ajánlunk olyan programokat, ahol garantáltan nem jut majd eszükbe a szerelem. KultThinkstockTörök diákok dolgozták fel az István, a királyt - Videóhttp://www.life.hu/kult/20170207-torok-diakok-dolgoztak-fel-az-istvan-a-kiralyt.htmlGondoltuk volna, hogy a kedvenc rockoperánkat török fiatalok előadásában fogjuk valaha hallani? Pedig bizony, most ez történik. Kult--100 éves lenne Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/kult/20170206-ma-lenne-100-eves-gabor-zsazsa.htmlGábor Zsazsára mindenki úgy gondol, mint akinek sikerült az amerikai álom. Ma ünnepelné a 100. születésnapját. KultOrigo65. évét ünnepli királynőként Erzsébet - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170206-65-eve-valt-kiralynove-erzsebet.htmlFebruár 6-án van 65 éve, hogy Erzsébet királynő elfoglalta az angol trónt. Ez idő alatt sokat tett szeretett országáért. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.