Návai Anikónak köszönhetően kicsit hozzánk is közelebb kerülhet az amerikai álom, ugyanis a sztárriporter igazi kulisszatitkokkal lepte meg a közönséget.

Nemsokára kezdődik a 89. Oscar-gála, február 26-án, vasárnap helyi idő szerint 17.30-kor, hazai idő szerint február 27-én 02:30 órától lesz látható. Nem csoda hát, hogy már lázasan zajlanak az előkészületek, hogy a nagy napra minden a legtökéletesebb legyen. 

Láthatjuk, ahogy a mindenki által jól ismert vörös szőnyeget leterítik, itt fognak majd a híresebbnél híresebb sztárok lépkedni. 

Többek között a híres magyar újságíró, Návai Anikó is részt vesz a neves eseményen, gyönyörű, egyedileg tervezett ruhakölteményében. Egy televíziós beszélgetés során elárulta, hogy az Oscar-vacsorát egy osztrák–magyar származású, kaliforniai főszakács készíti, most már 21. alkalommal. 

Anikó arról is mesélt, hogy az Oscar-gálán a díjak és nyeremények mellett legalább ugyanolyan fontos a vörös szőnyeges bevonulás. Nem is gondolnánk, hogy milyen aprólékos tervezést igényel, hogy egy sztárnak olyan legyen a haja, a bőre, a körme, a sminkje, a ruhája, a cipője, a táskája és az ékszerei, amilyennek lennie kell.

A sztárriporter néhány híres színésszel is interjút készített, ráadásul Jamie Foxxnak és Taron Egertonnak még azt is megtanította, hogyan kell kiejteni Almásfüzitő város nevét, ahol éppen forgattak.