Háry Estély - Andor Éva: "Tulajdonképpen elsőbálozó vagyok"

TV2 Háry Estély Tények Magyar Állami Operaház Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andor Éva a képernyőről sietett az Operaházba, hogy  - ahogyan ő fogalmaz - elsőbálozóként részt vehessen a Háry Estélyen. A TV2 műsorvezetője a Life.hu riporterének arról is beszélt, milyen érzés volt elbúcsúzni a Tények régi stúdiójától és beharangozni az új díszletet. 

"Életemben először vagyok itt az Operabálban, tulajdonképpen elsőbálozó vagyok. Nagyon élvezem az igazi, hamisítatlan békebeli hangulatot" - nyilatkozta az operarajongó Éva, aki gyönyörű bordó ruhát viselt a rendezvényen.

Megtippeltük, kik nyerik idén az Oscar-díjathttp://www.life.hu/kult/20170225-megtippeltuk-kik-nyerik-iden-az-oscar-dijat-2017.htmlLégy képben az Oscar-gála előtt! A hétfő hajnali díjkiosztó előtt esélylatolgatót tartunk, és nemcsak az esetleges házi tippversenyekben igyekszünk olvasóink segítségére lenni, de még azt is megmondjuk, a főbb kategóriákban mi kiknek adnánk a díjat. KultAFPHáry Est-Ókovács Szilveszter: "Néhány ezer forintért be lehet jutni"http://www.life.hu/kult/20170226-hary-estelyrol-okovacs-szilveszter-a-magyar-allami-operahaz-foigazgatoja-beszelt.html1886-ban, 131 éve rendezték meg először az Operabált Budapesten. A nagyszabású rendezvény tavaly Shakespeare előtt tisztelgett, idán pedig Háry Estet tartottak. A Magyar Állami Operaház főigazgatója, Ókovács Szilveszter a Life.hu-nak a társasági esemény idején betöltendő saját feladatáról beszélt, és arra a kérdésre is válaszolt, hogy urizálásnak számít-e részt venni az ország legnívósabb társasági eseményén. Kult--22 érdekesség A sötét ötven árnyalatárólhttp://www.life.hu/kult/20170220-erdekessegek-a-sotet-otven-arnyalatarol.htmlTudtad, hogyan készültek fel a főszereplők a szexjelenetekre? Hogy miért kapott borostát a második részben Christian? Hogy mi az összefüggés A sötét ötven árnyalata és a nizzai terrortámadás között? A híres-hírhedt BDSM love story második része már hasít a világ és Magyarország mozijaiban, úgyhogy épp itt volt az ideje, hogy összegyűjtsünk róla egy nagy adag különleges információt. KultOrigoAnger Zsolt egy filmben szerepel Jennifer Lawrence-szelhttp://www.life.hu/kult/20170222-anger-zsolt-egy-filmben-szerepel-jennifer-lawrence-szel.htmlÚjabb hollywoodi sztár forgat hazánkban már egy ideje: Jennifer Lawrence. A színésznő a Red Sparrow című kémfilmben játszik, egy magyar színészt pedig az a szerencse ért, hogy vele együtt szerepelhet. Anger Zsolt szerint Jennifer Lawrence "hibátlan". Kult--Ebből is látszik, hogy a teremtőnek volt humora - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170220-vicces-fotok-mindennapi-elethelyzetekbol.htmlNéha a legegyszerűbb dolgok lehetnek a legviccesebbek, ha nyitott szemmel jár az ember. Íme, néhány fotó, melyeket megnézve garantáltan nem marad szem szárazon. Kult--Rengeteg látogatót vonz a cancúni tengeralatti múzeum - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170222-rengeteg-latogatot-vonz-a-cancuni-tengeralatti-muzeum.htmlIgazi látványosság a cancúni tengeralatti múzeum, ami nem is csoda, hiszen már a meglátogatás módja is különleges: üvegfenekű hajóval, vagy búvárkodva tekinthetőek meg az életnagyságú szobrok. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.