Keira Knightley Colin Firth Hugh Grant Igazából szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legmerészebb álmainkban sem gondoltuk, hogy a klasszikus karácsonyi filmek közül kirobbanthatatlan Igazából szerelem új részt kap, pedig így lesz. Ráadásul Hugh Grant is szerepelni fog benne! Nézd meg, hogy néztek ki a film sztárjai akkor, és hogyan festenek most!

Az Igazából szerelem mindenhol nagy sikert aratott, ami azóta is tart. Karácsonykor egyszerűen kihagyhatatlan a film, a Reszkessetek betörők mellett. Utóbbiból azonban több részt is végigizgulhatunk, míg az Igazából szerelemből csak egy van, de már nem sokáig! Új részt kap ugyanis a romantikus komédia, ám sajnos nem egész estés családi film lesz, mindössze 10 percre térnek vissza a régi szereplők. Annak viszont örülhetünk, hogy az eredeti szereposztást láthatjuk újra, így Hugh Grant, Keira Knightley és Colin Frith is feltűnik a színen, valamint még sokan mások. Nézd meg, hogy néztek ki a szereplők annak idején, és hogy festenek most.

/1703/Igaz_201736131958

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.