Mi az, ami ha eltűnne a föld színéről, a leginkább hiányozna neked?

mobilnet2017 hiány internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi az, ami ha eltűnne a föld színéről, a leginkább hiányozna neked?

Végiggondoltad már, mi az, amiről soha, semmi esetre sem tudnál lemondani? Egy finom étel? Netán valamelyik szeretted az, akinek a hiányát soha semmi nem tudná pótolni?

Mi történne akkor, ha egyszer csak eltűnne a föld színéről a csoki, a zene, a tánc, a nyelvek, az internet vagy bármelyik információtechnikai eszköz?

Tedd a szívedre a kezed: ugye te is nehezen mondanál le azokról a dolgokról, amiket szeretsz!? Szerencsére nem is kell, hiszen mi csak egy videó erejéig játszottunk el a gondolattal, és faggattunk benneteket arról, nektek mi hiányozna a legjobban.

Íme, a válaszok:

Tévés nyomozók és híresen bombázó exeikhttp://www.life.hu/kult/20170424-teves-nyomozok-regi-szerelmei.htmlTudod, miben hasonlít Benedict Cumberbatch (Sherlock), Jonny Lee Miller (Sherlock és Watson) és Shemar Moore (Gyilkos elmék)? Mindhárman olyan exeket tudnak felmutatni a múltjukból, akit férfiak ezrei csodálnak. Íme, azok a hölgyek, akik néha napokig-hónapokig, de volt, hogy évekig voltak társai a legzseniálisabb és legellenállhatatlanabb detektíveknek. Kult--Ezek a legszebb magyar szerelmes filmekhttp://www.life.hu/kult/20170403-legszebb-magyar-szerelmesfilmek.htmlEnyedi Ildikó Arany Medve-díjjal kitüntetett különleges szerelmes filmje, a Testről és lélekről jelenleg is fut a hazai mozikban - és kiváló apropót szolgáltatott számunkra ahhoz, hogy listára gyűjtsük a neves elődeit, azaz a legfontosabbnak tartott és kedvenc hazai romantikus mozijainkat. KultOrigoKedvenc papjaink a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20170403-kedvenc-papjaink-a-filmekben.htmlMár látható a mozikban Martin Scorsese nagyszabású új rendezése, a Némaság, amely Japánban tevékenykedő 17. századi hittérítőkről mesél – és amelynek kapcsán most listára gyűjtöttük a kedvenc filmhős egyházi személyeinket, papjainkat és szerzeteseinket. KultThinkstockWarren Beatty 80 éveshttp://www.life.hu/kult/20170330-warren-beatty-nyolvcan-eves.htmlLegutóbb ugyan az Oscar-gála kínos bakija miatt került reflektorfénybe, de Warren Beattyre nem jellemzők a hibák, sem a karrierjében, sem a magánéletében. Hollywood legendás nőcsábászát és korszakos alkotóját jubileumi születésnapján a legemlékezetesebb filmjeiből válogatott összeállítással ünnepeljük. Kult--19 érdekesség a T2 Trainspottingrólhttp://www.life.hu/kult/20170320-erdekessegek-a-t2-trainspottingrol.htmlTudtad, hogy az első munkacíme Pornó volt? Hogy miért nem dolgozott együtt két évtizedig a főszereplője és a rendezője? Hogy melyik szereplőnek ment el a hangja a forgatáson? 21 esztendő után folytatás készült a kilencvenes évek egyik legnevezetesebb kultfilmjéhez, mi pedig utánanéztünk, mi minden érdekesség tudható a T2 Trainspottingról.Kult--A sikeres nők titkahttp://www.life.hu/kult/20170303-a-sikeres-nok-titka-elarultak.htmlManapság számos sikeres nő tevékenykedik a nagyvilágban IT, gazdasági, és sok egyéb területen. De vajon mi a titkuk és milyen tanáccsal látják el azon hölgytársaikat, akik szintén a munka területén szeretnének maradandót alkotni? KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.