Ez a világ egyik legviccesebb fotósorozata: nem is gondolnánk, hogy az aprócska emberek milyen jól szórakoznak a maguk mikroszkopikus világukban. 

Akiko Ida és Pierre Javelle két olyan fotográfus, akiknek nem sikerült teljesen felnőniük az évek során. És micsoda szerencse ez, ugyanis már 2002 óta készítenek fotókat felnagyított ételekről, amelyeken aprócska emberek élik a maguk világát. Rendkívül kreatív és szórakoztató. 

Ilyen például a fánkon lévő cukorgyöngyökkel golfozó kisember, vagy azok, akik az összeaszalódott szőlőszemet próbálják egy pumpával újból feszessé tenni. Nagyon vicces, ahogy a keményre vert tejszín felszínén hógolyózik egy család, és az is megér egy misét, ahogy a repedezett felszínű bejglit próbálják megjavítani az útkezelők. 

Egyik kedvencünk az avokádó mélyedésében gördeszkázó fiatal, és az is nagyon humoros, ahogy a kínai pálcika szélén ücsörgő munkások isszák a jól megérdemelt sörüket. Véleményünk szerint hosszú idő óta ez az egyik legviccesebb és legkreatívabb sorozat, amivel találkoztunk. 

/1706/Kis_e201762214435
Ebből is látszik, hogy a teremtőnek van humora: Fotók!
Néha a legegyszerűbb dolgok lehetnek a legviccesebbek, ha nyitott szemmel jár az ember. Íme, néhány fotó, melyeket megnézve garantáltan nem marad szem szárazon.