Így búcsúzott Révész Sándor Som Lajostól

Forrás: Wikimedia Commons -
Révész Sándor Piramis zenekar Som Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Révész Sándor Facebook-posztban búcsúzott zenésztársától, a a hétfőn elhunyt Som Lajostól. A Piramis énekese többek között arról is ír, hogy pályakezdőként igazi példaképének tekintette őt. 

"Fájdalmas kötelességemnek teszek eleget, amikor – a megrendült csend idejének elmúltával, éppen Halottak napján – az emlékező tisztelet gyertyáját gyújtom meg zenésztársamnak, Som Lajosnak, aki a pályámat annak idején egyik meghatározó irányába terelte. Fiatal pályakezdőként, ellátogatva a koncertekre, amelyeken zenélt, úgy tekintettem Rá, mint példaképre; igazi félistennek tűnt nekem. Hangszeres tudása később meghatározta az általa alapított Piramis zenei irányultságát; ő teremtette meg a zenekar kohézióját, a különböző stílusban zenélő együttesekből érkező muzsikusokból egy szeretetre méltó, lendületesen alkotó, sikerre predesztinált közösséget kovácsolt..." -írta többek között Révész Sándor Facebook-posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.