Marton László molesztálási botránya nemcsak az ő karrierjének jelentheti a végét: azt pletykálják ugyanis, hogy a történtek után Eszenyi Enikőt is menesztenék, Rudolf Péter lenne az utódja. 

Marton László a Vígszínház főrendezője volt egészen addig, amíg először Sárosdi Lilla, majd több nő is meg nem vádolta őt molesztálással. Színháza a botrány kirobbanása után rögtön menesztette a főrendezőt, Eszenyi Enikő, a Víg igazgatója pedig határozottan kijelentette, hogy semmit nem tudott az esetekről. Azt pletykálják azonban, hogy számára sem marad következmények nélkül ez az ügy, állítólag már azt is tudják, kit akarnak Eszenyi Enikő helyére az igazgatói székben.

Eszenyi Enikő is bajba kerülhet a molesztálási botrány miatt?Forrás: Daniel Dömölky/Daniel Dömölky

A Bors azt állítja, hogy Rudolf Péter válthatja Eszenyit, őt látnák szívesen az igazgatói székben, egyelőre azonban erre nem kerülhet sor, hiszen a színésznő mandátuma még nem járt le. A lap megkereste sajtóosztályán keresztül Eszenyi Enikőt, szerették volna megtudni, hogy értesült-e már erről a döntésről, hogy miként volna felbontható a munkaszerződése, és arról, hogy gondolkozott-e már a lemondáson. Ahogy eddig is, úgy a továbbiakban is a Vígszínház vezetése változatlan módon és formában végzi a feladatait. A színház működésére, fenntartására vonatkozó, bárki számára elérhető szabályozásokra és intézkedésekre vonatkozó kérdései kapcsán kérem, tekintse át a Budapest Főváros Önkormányzat, mint fenntartó hatályos rendelkezéseit, szerződéseit, amelyek a honlapunkon is elérhetőek" - válaszolták. Természetesen Rudolf Pétert is felkeresték, aki kijelentette, hogy egyáltalán nem hallott még ezekről a híresztelésekről. "Döbbenten hallom ezeket" - mondta a színész. 

Sorra mondanak fel a Vígszínház dolgozói
Lapinformációk szerint egyre többen mondanak fel a Vígszínház társulatából. Úgy tudni, eddig két tucat kolléga távozhatott. Most pedig az is kiderült, hogy miért hagyják ott a színházat Eszenyi Enikő munkatársai. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!