Állítólag menesztenék Eszenyi Enikőt a Vígszínház éléről, Rudolf Péter kerülne a helyére

Marton László Eszenyi Enikő metoo Rudolf Péter Vígszínház zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marton László molesztálási botránya nemcsak az ő karrierjének jelentheti a végét: azt pletykálják ugyanis, hogy a történtek után Eszenyi Enikőt is menesztenék, Rudolf Péter lenne az utódja. 

Marton László a Vígszínház főrendezője volt egészen addig, amíg először Sárosdi Lilla, majd több nő is meg nem vádolta őt molesztálással. Színháza a botrány kirobbanása után rögtön menesztette a főrendezőt, Eszenyi Enikő, a Víg igazgatója pedig határozottan kijelentette, hogy semmit nem tudott az esetekről. Azt pletykálják azonban, hogy számára sem marad következmények nélkül ez az ügy, állítólag már azt is tudják, kit akarnak Eszenyi Enikő helyére az igazgatói székben.

Eszenyi Enikő is bajba kerülhet a molesztálási botrány miatt? Forrás: Daniel Dömölky/Daniel Dömölky

A Bors azt állítja, hogy Rudolf Péter válthatja Eszenyit, őt látnák szívesen az igazgatói székben, egyelőre azonban erre nem kerülhet sor, hiszen a színésznő mandátuma még nem járt le. A lap megkereste sajtóosztályán keresztül Eszenyi Enikőt, szerették volna megtudni, hogy értesült-e már erről a döntésről, hogy miként volna felbontható a munkaszerződése, és arról, hogy gondolkozott-e már a lemondáson.

Ahogy eddig is, úgy a továbbiakban is a Vígszínház vezetése változatlan módon és formában végzi a feladatait.

"Döbbenten hallom ezeket"

Sorra mondanak fel a Vígszínház dolgozói

Lapinformációk szerint egyre többen mondanak fel a Vígszínház társulatából. Úgy tudni, eddig két tucat kolléga távozhatott. Most pedig az is kiderült, hogy miért hagyják ott a színházat Eszenyi Enikő munkatársai. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Vilmos és Harry herceg is szerepelhet az új Star Wars-epizódbanhttp://www.life.hu/kult/20171116-vilmos-herceg-es-harry-herceg-is-szerepelhet-az-uj-star-wars-epizodban.htmlRohamosztagos jelmezben állítólag Vilmos és Harry brit herceg, továbbá Tom Hardy és Gary Barlow énekes is szerepel a december közepétől látható új Star Wars-epizódban - osztotta meg értesülését a The Hollywood Reporter. Senki sem gondolta, hogy a hercegeket egyszer mozifilben láthatjuk majd. Kult--Meghalt Luis Bacalov Oscar-díjas argentin zeneszerzőhttp://www.life.hu/kult/20171116-meghalt-luis-bacalov-oscar-dijas-argentin-zeneszerz.htmlMeghalt 84 éves korában Luis Enrique Bacalov argentin zeneszerző, aki Massimo Troisi Neruda postása című filmje zenéjéért Oscar-díjat kapott. Bacalov szerda este hunyt el egy római kórházban, miután néhány nappal korábban agyvérzésen esett át. Kult--Elhunyt Keith Barron, színész http://www.life.hu/kult/20171115-eletet-vesztette-keith-baron-szinesz.htmlElhunyt a híres angol színész, Keith Barron. Kult--Szabadúszó létről, Vígszínházról adott interjút Hernádi Judithttp://www.life.hu/kult/20171116-szabaduszo-letrol-vigszinhazrol-adott-interjut-hernadi-judit.html1986-ig volt a Vígszínház társulatának tagja Hernádi Judit, aki nyolc év után, karrierje csúcsán hagyta ott a teátrumot. Azóta - bár saját bevallása szerint olykor úgy érzi, társulatra lenne szüksége - szabadúszó, amit annak ellenére nem bánt meg, hogy nagyon kockázatos. Kult--Amikor a zaklatott visszavág: női bosszúfilmek (18+)http://www.life.hu/kult/20171114-noi-bosszufilmek.htmlAmikor épp szexuális zaklatásokról szóló botrányok sora rázza meg világszerte a közvéleményt, érkezik a magyar mozikba egy olyan film, ami nagyon is a témába vág - és aminek hősnője végül keményen szembeszáll a bántalmazójával. A Megtorlás történetének apropóján összegyűjtöttük azokat az emlékezetes női bosszúfilmeket, amelyekben hasonló események szolgáltatták a kiindulópontot. KultOrigoElbúcsúztatták Som Lajost: videóhttp://www.life.hu/kult/20171112-elbucsuztattak-som-lajost-video.htmlElbúcsúztatták Som Lajost. A család, a barátok és a rajongók is megemlékeztek a legendás zenészről. A Life.hu riportere is a helyszínen volt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.