Golden Globe: Különleges vendéggel érkezett Meryl Streep

#MeToo Golden Globe 2018 Meryl Streep Golden Globe-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meryl Streep egy igazán különleges vendéggel érkezett a 2018-as Golden Globe-gálára. Mutatjuk a képet!

Meryl Streep komolyan vette az idei #MeToo kampányt, de nem elégedett meg azzal, hogy pusztán fekete estélyiben vonult a Golden Globe-gálán. A tehetséges színésznő egy különleges vendéggel az oldalán érkezett az eseményre.

Meryl Streep és Ai-jen Poo a Golden Globe-gálán Forrás: WireImage/2018 George Pimentel/George Pimentel

A hölgy nem volt más, mint Ai-jen Poo, aki munkahelyi zaklatások elleni aktivista, valamint több fontos kampány igazgatója. "Mindketten boldogok vagyunk, hogy ebben a fontos pillanatban itt lehetünk. Érezzük a bátorság elsöprő erejét"- mondta az E! csatornának Meryl Streep, aki kiemelte, hogy a zaklatás mindenütt jelen van a katonaságtól a kongresszusig, így ez a kezdeményezés nem állhat meg Hollywoodban. Nem Streep az egyetlen, aki így tett. Michelle Williams színésznő egyenes a #MeToo kampány elindítójának oldalán érkezett. "Tarana Burke munkája az, ami segít a nőknek kitörni ebből az állapotból"- mondta.

Olvass még a Golden Globe-gáláról!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.