Golden Globe: Justin Timberlake ennyire szerelmes a feleségébe

"Forrás: Instagram/Justin Timberlake " -
Justin Timberlake Golden Globe 2018 Golden Globe-díj Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány éve még azt néztük a Golden Globe-gálán, hogy milyen szerelmesen simogatja Brad Pitt arcát Angelina Jolie. Az ő szerelmük már a múlté. A Timberlake házaspár pedig örömmel átvette tőlük ezt a szerepet. 

Jessica Bielt is jelölték idén Golden Globe-díjra. A színésznőt pedig, a zeneiparba visszatérő férje, Justin Timberlake is elkísérte a gálára.

"Itt jövünk! És a feleségem nagyon dögös" - írta a fotójuk mellé Timberlake.

Here we come!! And DAMN, my wife is hot! #TIMESUP #whywewearblack

Justin Timberlake (@justintimberlake) által megosztott bejegyzés,

A zenész, ahogyan szinte minden híresség a vörös szőnyegen, a Times Up (Lejárt az idő) kampány kitűzőjét viselte. A kampány egy 15 millió dolláros program része, melynek célja, hogy felszámolják a szexuális zaklatást minden munkahelyen.

És akkor mutatnánk egy szerelmes pillantást a vörös szőnyegről is!

Justin Timberlake és Jessica Biel a 2018-as Golden Globe-gálán Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frazer Harrison
Hatalmas segítséget adott 50 családnak Istenes Bence és Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20171223-raszoruloknak-segitett-istenes-bence-es-csobot-adel.htmlNagyon szép dolgott tett Csobot Adél és Istenes Bence.TV + Sztárok--Ez a 34 éves celeb a pasija Lionel Richie 19 éves lányánakhttp://www.life.hu/sztarok/20171225-19-eves-baratnoje-van-scott-disick-celebnek.htmlLionel Richie 19 éves lánya a legidősebb Kardashian lány exével kavar. Ebben a történetben sok dühös ember van. TV + Sztárok--Majka kinevette Berkit a műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171225-ezert-nevette-ki-majka-berki-krisztiant.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! karácsonyi adásában Majka remekül szórakozott Berki Krisztián szépségápolási szokásain. TV + Sztárok--Kislánya született Nicky Hiltonnakhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-megszuletett-nicky-hilton-masodik-gyereke.html Újabb taggal bővült a Hilton-Rotschild család. Ez lett a neve. TV + Sztárok--Emlékeztek még erre a színészre a a Melrose Place sorozatból? Ilyen most!http://www.life.hu/sztarok/20171222-igy-nez-ki-most-a-melrose-place-szinesze.htmlVan kedved nosztalgiázni? Te is szeretted nézni a Melrose Place sorozatot a 90-es években? Akkor Thomas Calabro nevére biztosan emlékszel! TV + Sztárok--Friss karácsonyi képek a norvég királyi családrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171220-karacsonyi-kepek-a-norveg-kiralyi-csaladrol.htmlRitkán látjuk a lapokban a norvég királyi család tagjait. Íme a legfrissebb képek! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.