bolsoj balett Oroszország foci-vb 2018 foci vb 2018 Bolsoj Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan 10 000 lájknál és több mint 7150 megosztásnál jár az a fotó, amelyen a Bolsoj Balett társulat táncosai egy mobilkijelző előtt izgulnak Oroszországért.

Az egész ország szurkolt az oroszoknak

A Bolsoj Balett a világ egyik leghíresebb klasszikus balett társulata, amely Moszkvában, a Bolsoj Színházban található. A táncosok vasárnap épp a Raymonda című előadással léptek színpadra, mialatt Oroszország Spanyolországgal találkozott a nyolcaddöntőben.

A Bolsoj Színház fotósának sikerült elkapnia, ahogy a lányok egy mobilkijelzőn figyelték hazájuk csapatát. Bruna Gaglianone fotóját a Soviet Visuals nevű Facebook-oldal is közzétette:

A képhez itt közel 300 hozzászólás is érkezett.

Foci vb: Kinek drukkol ma Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova?http://www.life.hu/csalad/20180701-enrique-iglesias-es-anna-kurnyikova-kinek-drukkol-a-foci-vbn.htmlSpanyolország ma Oroszországgal csap össze a 2018-as labdarúgó-világbajnokság egyenes kieséses szakaszának második napján. Felmerül hát a kérdés, hogy vajon kinek szurkol Enrique Iglesias spanyol énekes, és kedvese, az orosz Anna Kurnyikova. Megpróbáltuk kideríteni! Család--Foci vb: Shakira már nem is drukkol Gerard Piquének?http://www.life.hu/csalad/20180701-shakira-es-gerard-pique-hazaja-is-a-legjobb-16-kozott-a-foci-vb-n.htmlMa délután Oroszország Spanyolországgal csap össze a 2018-as labdarúgó-világbajnokság egyenes kieséses szakaszának második napján. Így vélhetően nagy az izgalom Shakiráék családjában. Család--Foci vb: Alessandra Ambrosio Moszkvában szexizetthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-alessandra-ambrosio-brazil-modell-igy-szurkol-a-foci-veben.htmlGisele Bündchen kislányával drukkol, de nem ő az egyetlen brazil modell, aki hazája válogatottjáért szorít. Úgy tűnik, Alessandra Ambrosio is hatalmas focirajongó, aki eddig jobbnál jobb fotókkal kápráztatta el követőit az Instán. TV + Sztárok--Foci vb: A döbbenetes spanyol vereség képekbenhttp://www.life.hu/news/20180701-spanyolorszag-is-kiesett-a-2018as-labdarugovilagbajnoksagrol.htmlArgentína és Portugália után Spanyolország búcsúzott a 2018-as labdarúgó-világbajnokságtól. Az oroszok tovább menetelnek a legjobb nyolc csapat közé, a spanyol válogatott pedig indulhat a reptérre. News--Focilázban égnek a legszexisebb brazil modellekhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-adriana-lima-brazil-szupermodell-is-szurkola-foci-veben.htmlÚgy tűnik, imádják a focit a brazil szupermodellek. Míg Gisele Bündchen gyermekével szurkol, addig Alessandra Ambrosio egyenesen Moszkváig ment, hogy élőben drukkolhasson hazája együttesének. Adriana Lima pedig a barátnőivel szorított Brazíliának. TV + Sztárok--Foci vb: A szexi Gisele Bündchen lányával szurkolhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-gisele-bundchen-igy-szurkol-brazilianak-a-foci-veben.htmlGisele Bündchen brazil modell már 37 éves, de dögösebb, mint valaha. Instagram-oldalán pedig most az is megmutatta, hogyan drukkolnak kislányával szülőhazája válogatottjának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.