Az egész Szomszédok című sorozatot sűrítették egy 5 perces videóba

sorozat poén videó Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország kultikus sorozata volt a Szomszédok, mely évekig tartotta lázban a magyar nézőket. A Takács, Vágási és Mágenheim családok életét követhették a tévék előtt ülők. Most egy vállalkozó szellemű fanatikus minden részből kivágott egy másodpercet és egyetlen videóba sűrítette azt. A végeredmény elképesztő.

Egyelőre nem tudni, hogy ki volt az a vállalkozó szellemű egyén, aki minden egyes Szomszédok epizódból kivágott egyetlen másodpercet, majd videóba sűrítette azokat.

A zseniális képsorok ígyis kirajzolják a szereplők karakterét. Megismerjük a bátor Vágási Ferit, a hősies Mágenheim doktort és a mindig jóhiszemű Takács Istvánt, de természetesen a pityókás Janka néni sem hiányozhatott. A végeredmény egyszerre kacagtató, ugyanakkor nosztalgikus érzést is kelt.

Programajánló július elejére: minden, ami szem-szájnak ingerehttp://www.life.hu/kult/20180704-programajanlo-julius-elejere.htmlHaladunk a nyár közepe felé, használj ki minden egyes pillanatot, és töltsd úgy a hétvégéidet, ahogyan szeretnéd. Akkor lesz mit visszaidézni a szürke, téli hétköznapokon... KultOrigoTüdőgyulladásban elhunyt Derrick O'Connor színészhttp://www.life.hu/kult/20180704-tudogyulladasban-elhunyt-derrick-oconnor-szinesz.htmlDerrick O'Connor 77 éves volt. Halálhírét a családja közölte.Kult--Elhunyt Aczél Endre újságíró, televíziós műsorvezetőhttp://www.life.hu/kult/20180704-elhunyt-aczel-endre-ujsagiro-televizios-musorvezeto.htmlÉletének 74. évében, kedden elhunyt Aczél Endre újságíró, televíziós műsorvezető - erősítette meg a hírt a család szerdán az MTI-nek. Kult--A tengerek rettegett úrnői: 5 hírhedt női kalóz a történelembőlhttp://www.life.hu/kult/20180703-noi-kaloztortenetek.htmlA régi kalózbabona szerint asszonyszemély a fedélzeten balszerencsét hoz, mégis voltak olyan nők a történelemben, akik nem csupán együtt hajózhattak a félelmetes tengeri rablókkal, de igazi legendává is tudtak válni közöttük. Íme, a leghíresebbek! KultOrigoNona Limmen képei egy sötét és misztikus világba kalauzolnakhttp://www.life.hu/kult/20180703-nona-limmen-kepei-egy-sotet-es-misztikus-vilagba-kalauzolnak.htmlPogány papnő és remeteként élő királynő is van a Nona Limmen fotóin szereplő alakok között. Sötét és egyszerre misztikus fotóiból késztettünk galériát. A képek egyszerre hátborzongatóak és megunhatatlanok. KultOrigoFoci vb: Orosz balerinák fotóján ámul a világhttp://www.life.hu/kult/20180703-a-bolshoi-balett-tancosai-mobilon-neztek-a-spanyolorosz-meccset.htmlLassan 10 000 lájknál és több mint 7150 megosztásnál jár az a fotó, amelyen a Bolsoj Balett társulat táncosai egy mobilkijelző előtt izgulnak Oroszországért. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.