Magyar idő szerint hajnali 2-kor kezdődött a 2018-as MTV Video Awards, ami a legjobb zenei videós produkciókat díjazza. Jennifer Lopez kapta az egyik legrangosabb elismerést, az életmű-díjat.

Hihetetlennek tűnt, ahogy a 49 éves Jennifer Lopez kinéz! Akár a felét is letagadhatná a korának, olyan tökéletes a megjelenése. Átvitt értelemben, de szó szerint is csillogott, amikor a vörös szőnyegen megjelent egypántos, ezüst, szorosan testhez simuló ezüst ruhájában. Fémesen csillogó magas sarkút húzott hozzá, és szintén apró ezüst táskát szorongatott a kezében. 

Jennifer LopezForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Oconnor / Aff-Usa.Com

Természetesen többször átöltözött a színpadon, de fellépőruhái sem mellőzték a pompát: az arany színeiben pompáztak, és megmutatták tökéletesen edzett, formás alakját. A színpadon hatalmas sikert aratott lehengerlő stílusával, de ha lett volna ilyen kategória, ő kapta volna a popórázás királynője díjat is. Ehelyett viszont 2 igen rangos díjat zsebelhetett be: Shawn Mendes adta át neki az Életmű-díjat, és a Legjobb Együttműködésért járó szobrocska (DJ Kahled és Cardi B előadókkal) is az ő kezében landolt.
Az átadóra elkísérte párja, Alex Rodriguez egykori baseball játékos és ikergyermekei is.