Elhunyt A klinika egyik meghatározó szereplője, Karin Eckhold

halál A klinika Karin Eckhold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
80 évesen távozott az élők sorából A klinika című sorozat egyik fontos szereplője, Karin Eckhold, aki Brinkmann professzor titkárnőjét játszotta.

Tragikus körülmények között hunyt el a nagy sikerű A klinika című sorozat egyik meghatározó szereplője, Karin Eckhold, aki Brinkmann professzor titkárnőjét alakította. Ugyan a színésznő júliusban távozott az élők sorából, halálának híre csak most ért el a nyilvánossághoz. Kiderült, hogy férje, Otmar Herren is ugyanazon a napon, vagyis július 3-án hunyt el. Együtt követtek el öngyilkosságot, holttestüket a közös otthonukban találták meg – írja a Bild.

Lezuhant egy repülőgép szárnyáról a kanadai rapper, Jon Jameshttp://www.life.hu/kult/20181024-lezuhant-egy-repulogep-szarnyarol-a-kanadai-rapper-jona-james.htmlA mélybe zuhant egy repülőgép szárnyáról és szörnyethalt Jon James kanadai rapper egy veszélyes zenei videó forgatása közben. KultThinkstock88 éves korában elhunyt a Willy Wonka és a csokoládégyár sztárja, Diana Sowlehttp://www.life.hu/kult/20181023-88-eves-koraban-elhunyt-a-willy-wonka-es-a-csokoladegyar-sztarja-diana-sowle.htmlNyolcvannyolc éves korában elhunyt Diana Sowle színésznő. Kult--Meghalt Ocsovai Gábor, rádióshttp://www.life.hu/kult/20181020-meghalt-ocsovai-gabor-radios.htmlElhunyt 84 éves korában Ocsovai Gábor, a Magyar Rádió örökös tagja, a Gondolat-Jel című műsor szerkesztője, magyar Pulitzer-díjas és Magyar Lajos-díjas újságíró. Kult--Elhunyt az Eurovíziós Dalfesztivál énekese, Valters Fridenbergshttp://www.life.hu/kult/20181019-elhunyt-az-eurovizios-dalfesztival-enekese-valters-fridenbergs.htmlTöbb éve küzdött a rákkal Valters Fridenbergs énekes, aki 2005-ben tűnt fel egy formáció tagjaként a dalfesztiválon. Sajnos szervezete feladta a harcot a gyilkos kórral szemben: 30 évesen elhunyt. Kult--Holtan találták az All That Remains 44 éves gitárosát, Oli Herbertethttp://www.life.hu/kult/20181018-holtan-talaltak-az-all-that-remains-44-eves-gitarosat-oli-herbertet.html44 évesen holtan találták az amerikai metálzenekar, az All That Remains gitárosát, Oli Herbertet. Kult--Richter Anna-gyilkosság: Elvágták a kislány torkát a Czuczor utcábanhttp://www.life.hu/kult/20181018-richter-annagyilkossag.html1913. február 17-én meggyilkoltak egy gyereket a mai Fővám térhez közel. A gyilkos elvágta a nyakát és kirabolta a lakást. Amikor kiderült ki tette, a tömeg puszta kézzel akart végezni vele, de a nyomozók megmentették a lincselőktől és bíróság elé állították. Mindenki arra számított, hogy felakasztják. A 100 évvel ezelőtti hírekben olvasható kiemelt ügy, a Richter Anna-gyilkosság az egész országot megrázta. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.