Előfordult már veled, hogy az órára pillantva 11:11 villogott rád vissza? Hogy már többször te voltál egy poszt 22. lájkolója, és gyakran futsz bele a 33, 44, 55... számsorokba az autók rendszámtábláján, illetve a telefon- vagy bankszámlaszámok között? Ezek a mesterszámok. Akik a 11:11 jelenséget rendszeresen megtapasztalják, általában hisznek abban, hogy az univerzum segítségként küldi ezeket a jeleket. Ezek a szinkronicitások az életünk fordulópontjain általában felerősödnek, amelyekkel az univerzum azt üzeni, hogy jó úton járunk. Ezeket a jeleket viszont csak azok veszik észre, akik meg tudják élni a pillanatokat, és nyitottak az univerzum által küldött üzenetek befogadására.

A mesterszámok jelentése
Doreen Virtue amerikai pszichológus és az angyalterápia módszerének megalapítója szerint a 11:11 angyali szám, amelynek jelentése: megnyílt egy energiakapu előtted, amelyen keresztül megvalósulnak a gondolataid. „A félelmeiddel egyáltalán ne törődj, különben azok válnak valóra!" 

Lássuk, hogy a többi kétjegyű mesterszám mit jelent! 

11: az új megszületése. Kinyílik egy kapu előtted, egy másik pedig éppen bezáródik mögötted, és te jelenleg a kettő között várakozol. Valami éppen megszületendőben van. Legyél nyitott, és figyelj! Jó úton jársz, jó döntéseket hozol az életed ezen szakaszában, amelyek lépésről lépésre elvezetnek a céljaidhoz.

11: valami éppen megszületendőben van, egy új kapu nyílik ki előttedForrás: Shutterstock

22: az új megalapozása és felépítése. Harmónia és egyensúly vesz körül. Ösztönösen kövesd a szívedet az intuícióidra és az érzelmeidre hagyatkozva. Ez a mesterszám egyben a személyes erőt is szimbolizálja. Ne csak a magad hasznára fordítsd az erődet, adj belőle másoknak is! Ez a lehető legjobb és legkedvezőbb időszak arra, hogy elkezdj felépíteni valamit az életedben, és másokat is hozzásegíts a céljai eléréséhez.

33: a mesterek száma. Nagyon szerencsés vagy, ha gyakran találkozol ezzel a számsorral. A hármas szám, amely a test-lélek-szellem egységét is szimbolizálja, arra mutat, hogy olyan dolgokat tegyél, amelyek táplálják a lelkedet, a szellemedet és a testedet. Most van itt erre a lehetőség, mert fentről támogatják a fejlődésedet, hiszen a teljes lényeddel képes vagy jelen lenni. Most a tehetségeddel elérheted a céljaidat. Ez a szám a spontaneitást is jelöli, ezért legyél bátor, merj több kockázatot vállalni, mert megéri.

44: a munka, karrier és valaminek a felépítését jelöli, ami a jövődre is pozitív hatással lesz. Ha lelkiismeretesen dolgozol, akkor az anyagi gyarapodás megindul az életedben, a céljaid közelebb kerülnek hozzád, mint remélted, hiszen segítő erők támogatnak. Ezeket a tapasztalásokat nemcsak az anyagi, hanem a spirituális javaid gyarapítására is felhasználhatod.

44: a munka, karrier és valaminek a felépítését jelöli, ami a jövődre is pozitív hatással leszForrás: Shutterstock

55: óriási változások jönnek az életedben, ezért maradj pozitív és energikus. Új ismeretek, tapasztalások várnak rád. Jelentősen megváltozhat az életed, amire fel kell készülnöd. A szabadságot is jelképezi ez a számsor, mert végre kiszakadhatsz azokból a helyzetekből, amelyekbe évek óta bele vagy ragadva. Elfordulhat, hogy egy új munka, új otthon, új párkapcsolat vagy egy új kaland vár rád.

66: az otthon, a közösség és a kreativitás kijelölése. Ez a szám a család és a párkapcsolat területeire mutat, amelyek nem mindig zökkenőmentesek. Ha komoly vitáitok vannak a partnereddel, akkor most kell elgondolkodnod azon, hogy a harmónia és az egyensúly mennyire fontos a számodra. Több időt kell töltened a szeretteiddel, és figyelni az ő igényeikre és kívánságaikra. Ha mostanában kevés időt töltöttél a barátaiddal, családtagjaiddal, akkor tudd, hogy eljött az idő, éreztetned kell velük, hogy ők mennyire fontosak a számodra.

77: a szerencseszám, és ha a hetest ráadásul triplán látjuk, az nagyon biztató. Ez a számsor akkor siet a segítségedre, amikor már azt hiszed, hogy nincs erőd. Amikor úgy érzed, hogy ennél rosszabb dolgok már nem történhetnek veled, és egyszer csak villámcsapás-szerűen megoldódnak a gondok. Ha a belső megérzéseidet követed, onnantól akárhol jársz, akármibe kezdesz, a szerencse melléd szegődik.

Ha a hetest triplán látod, a szerencse melléd fog szegődniForrás: Shutterstock

88: az anyagiak megóvására figyelmeztet. Alaposan gondold át saját magad és a családod érdekében, hogy jó kezekben vannak-e a megtakarításaid. Az egész jövődre hatással van, hogy megérted-e ennek az üzenetnek a fontosságát. Felelős vagy a saját bevételi forrásaidért. Ha a pénzkeresésre és a helyes megtakarításokra odafigyelsz, munkát és erőt fektetsz erre a területre, támogatást kapsz. Valójában minden csak rajtad múlik.

99: valami véget ér, ezért komoly döntéseket kell meghoznod az életedben. Haladj tovább, és emlékeztesd magadat mindig arra, hogy hamarosan megérkezel a megfelelő helyre. Ez egyben egy spirituális utazás is, amely fejlődést hoz az életedbe, és arra próbál megtanítani, hogy higgy a képességeidben, és merd használni is őket.