Az Országos Mentőszolgálat elképesztően vicces karácsonyi videót készített

karácsony Országos Mentőszolgálat OMSZ éneklés karácsonyi dal ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Poénos videóval rukkolt elő az Országos Mentőszolgálat. Azok, akik mindennap azon dolgoznak, hogy életeket mentsenek, most megmutatták, milyenek, amikor lazítanak néhány percet és ünnepi hangulatba kerülnek. Ha nehezen telik a pénteki munkanap, ez garantáltan felvidít.

Az Országos Mentőszolgálat napról napra azon dolgozik, hogy életeket mentsen, vészhelyzeteket hárítson el. Ám közösségi oldalukon azt is megmutatják, milyenek ők, amikor például jótékonykodnak vagy épp lazítanak. Hasznos tanácsokkal is ellátják az olvasót, nemrégiben például arra hívták fel a figyelmet, hogyan kerülhetjük el a szén-monoxid-mérgezést.

Most, a karácsony közeledtével egy hihetetlenül poénos videót készítettek, melyen megmutatják, hogyan buliznak kedvenc karácsonyi dalaikra. A képsorokat garantáltan nem lehet mosolygás nélkül kibírni, és biztos, hogy nem elég egyszer megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.