Kern András betegsége miatt lemondta a színház az előadást

Kern András előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év első előadására jegyet váltók más műsort láthatnak holnap a Pesti Színházban. Az ok: Kern András beteg. 

A színház a weboldalán írta ki a közleményt, amely szerint Kern András betegsége miatt az év első előadása, a holnap 19:00-kor kezdődő A kellékes helyett a Toldi című darabot mutatják be.

Az előadásra váltott jegyek ugyanúgy érvényesek, vagy ha a nézők meggondolnák magukat, visszaválthatóak a műsor kezdéséig.

Meghalt Honey Lantree, a poptörténelem első sikeres női dobosahttp://www.life.hu/kult/20190101-eletenek-75eveben-elhunyt-honey-lantree-a-poptortenelem-elso-sikeres-noi-dobosa.htmlElhunyt Honey Lantree, aki a 60-as években azzal vált híressé, hogy ő volt az első olyan nő, aki a mikrofon helyett a dobok mögött vált sikeressé a The Honeycombs nevű beatzenekarban. Egyik, ha nem legsikeresebb daluk az 1964-ben megjelent Have I The Right volt, amely a brit toplista élére került. Kult--Gyász, vagányság, szerelem, új élet: a filmvászon legemlékezetesebb özvegyeihttp://www.life.hu/kult/20181214-a-filmvaszon-legemlekezetesebb-ozvegyei.htmlMár játsszák a hazai mozik a Nyughatatlan özvegyek című remek filmet, amelyben a bűnöző férjeik halála után egy csapatnyi nőnek kell összefognia, és elintézni a dolgokat a férfiak helyett. Ebből az alkalomból összegyűjtöttük a filmvászon azon özvegyeit, akiknek a történeteit máig nem feledjük. KultOrigo5 film és sorozat, amelyet vétek lenne kihagynod decemberbenhttp://www.life.hu/kult/20181214-sorozatok-decemberre-szokes-dannemorabol-mary-poppins-visszater-mirai-lany-a-jovobol.htmlRovatunkban minden hónapban összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amelyek a legfontosabb eseménynek számítanak, és amelyeket szerintünk mindenképp érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak az adott időszakban. Jöjjenek hát december ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigoMeghalt Nicolas Roeg: 90 éves volthttp://www.life.hu/kult/20181125-meghalt-nicolas-roeg-rendezo-90-eves-volt.html90 éves korában elhunyt Nicolas Roeg rendező. Halálhírét a fia jelentette be – írja a BBC. Kult--Meghalt Bolla Zsolthttp://www.life.hu/kult/20181123-meghalt-a-magyar-radios-bolla-zsolt.htmlSzívelégtelenségben, vietnami nyaralása alatt elhunyt Bolla Zsolt rádiós szakember, producer. Kult--Meghalt Ocsovai Gábor, rádióshttp://www.life.hu/kult/20181020-meghalt-ocsovai-gabor-radios.htmlElhunyt 84 éves korában Ocsovai Gábor, a Magyar Rádió örökös tagja, a Gondolat-Jel című műsor szerkesztője, magyar Pulitzer-díjas és Magyar Lajos-díjas újságíró. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.