újszínház2019 színház fesztivál program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február utolsó hétvégéje számos kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Pozsgai Zsolt: Pöttöm Panna

Pöttöm Panna megszökik a nevelőszüleitől, mivel az emberek világában nem talál társat. Két új barát, Vakond úr és Egér asszonyság befogadják és megismertetik azzal a titokzatos, föld alatti világgal, amelyben ők élik az életüket. Pöttöm Panna otthonra lel ebben az emberek számára nem mindennapi környezetben.

Időpont: 2019. márciustól hetente
Helyszín: Budapest, Újszínház

Timkó Eszter és Orosz Csenge az Újszínház Pöttöm Panna című előadásában Forrás: Újszínház

Fehérvári kolbásztöltő fesztivál

A kistermelők, őstermelők és a vendéglátósok kézműves élelmiszerek, ajándékok és disznótoros ételek gazdag választékával várják a résztvevőket és a látogatókat ezen a délelőttön.

Időpont: 2019. február 23.
Helyszín: Jancsárkert, Balatoni út

Disznótoros ételek gazdag választékával várják a résztvevőket a fehérvári kolbásztöltő fesztiválon Forrás: Shutterstock

Balatoni bringafarsang

A nyaralási szezonban számtalan kerékpáros esemény van a Balcsi körül, de téli túra csak most kerül először megrendezésre az elszánt bringásoknak. A túraközpont Balatonfüred – Balaton Szabadidő és Konferencia Központ, innen indulnak és érkeznek vissza a résztvevők. Itt kulturált öltözők, meleg zuhany, étterem áll a bringások rendelkezésére. A komplexumot kiegészíti a városi uszoda szaunával.

Időpont: 2019. február 23.
Helyszín: Balatonföldvár

Először kerül megrendezésre a balatoni bringafarsang Forrás: Facebook/Balatoni Bringa Farsang

III. Budai farsangi fánk fesztivál

Az előző évekhez képest sokkal több fánkos finomsággal, még több forró italcsodával és rengeteg új élménnyel várják a vendégeket. Az édes és sós fánkcsodák mellett forralt borok, hűtött italok, street food és megannyi ínyencség kap helyet.

Időpont: 2019. február 23–24.
Helyszín: Budapest, Allee melletti sétány

Fánkfesztivál Forrás: Shutterstock

Plüsshétvége a gyermekvasúton

Megéri télen is felkeresni a budapesti kisvasutat: február utolsó hétvégéjén nem kell fizetniük az utazásért azoknak a gyerekeknek, akik plüssfigurát mutatnak be a jegyváltáskor.

Időpont: 2019. február 23–24.
Helyszín: Budapest, Gyermekvasút Hűvösvölgy

A plüssállattal érkező gyerekek ingyen utazhatnak a gyermekvasúton ezen a hétvégén Forrás: Facebook/Gyermekvasút, Budapest

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.